ПІДЗЕМНА КОРУПЦІЯ КИЄВА

29 жовтня 2017, 17:47
Власник сторінки
Економіст
0
234
ПІДЗЕМНА КОРУПЦІЯ КИЄВА

Корупція у розмірі 500 млн. гривень

Підземні переходи вже давно цікавлять Київську владу не як транспортний об'єкт, що покликаний забезпечувати безпеку пішохода, а як джерело корупційного заробітку. Воно і не дивно. Наші можновладці не ходять пішки, а тим більше тими місцями, де є значне скупчення заклопотаних громадян. Дякуючи Богу, у нас не було трагічних випадків у цих інфраструктурних об'єктах у зв'язку з порушення всіх діючих норм пожежної та санітарної безпеки. Але зважаючи на дії влади і розміри київських підземних пішохідних комплексів, кожному киянину і гостю столиці треба бути обережним. Заручниками корупційної вакханалії стали і підприємці. Більшість колег не розуміють, що вони ведуть свою діяльність у місцях, які створюють небезпеку. Та і як їм збагнути, адже місця, які вони офіційно орендують відповідно до договорів фактично отримали благословіння влади. Мало хто розуміє, що пішоходопотік через ці артерії вже давно перейшов межу запроектованих показників, і це без врахування зменшення прохідних зон за рахунок розміщення торгівельних площ. Без нових проектувальних рішень і реконструкції переходів ми наражаємось на серйозну небезпеку.
Закликаю підприємців бути обачнішими. В кінцевому випадку будемо винні ми, підприємців. Корумпована влада, як завжди зробить нас крайніми. 
БУДЬМО РОЗУМНІШИМИ !

Більш детально в мому інтерв'ю та в журналістському розслідуванні


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: Кличко,безопасность,КМДА,корупція,предприниматели,предприниматель,корупция,Виталий Кличко,подземный переход,влада,депутати,Київрада,підприємці,підприємець,подземные переходы Киева,безпека,підприємництво,київська влада
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.