Реформу зовнішньої реклами у столиці намагаються заблокувати.

18 січня 2019, 15:06
Власник сторінки
0
19

Ми не віддамо на відкуп дешевим політикам і бізнесменам успішну Реформу, яка необхідна для столиці України та її мешканців. Головне, що в Реформу повірили люди, і разом ми її відстоїмо.

Центральна виборча комісія реєструє кандидата на пост Президента України за умови отримання лише семи документів. У світлі останніх подій у список не завадило б додати анкету на перевірку морально-етичних якостей, адже цинізм деяких політиків зашкалює.

Ще вчора ми говорили про ефективність Реформи реклами у столиці, підбивали річні підсумки та ділилися успішним досвідом. Уже сьогодні через політиків, які думають лише про свої рейтинги, Реформа зовнішньої реклами в Києві може бути заблокована. Судовим рішенням скасовано ключові пункти Правил, якими визначено розміри рекламних конструкцій та зони, де їх дозволено встановлювати, а також  вимоги до реклами на фасадах. 17 січня судді Шостого апеляційного адміністративного суду столиці задовольнили позов ПП «Індивідуал» (Максим Чаленко) за підтримки нардепа та кандидата на пост Президента України Віталія Купрія. Рішення ухвалили всупереч волі киян, влади міста та 90% операторів ринку, які разом, шляхом непростого, але конструктивного діалогу, розробили прогресивну Реформу зовнішньої реклами.

За останній рік у Києві вже було оновлено тисячі рекламних конструкцій на 168 вулицях. Колосальні кошти інвестовано у благоустрій міста. А тепер усіх нас знову повертають до хаосу на ринку реклами, до диких принципів із 1990-х? Чи розуміють це люди, які подали і супроводжували позов? Мабуть, ні. Одного у квітні минулого року затримали під час спроби дати хабар начальнику Управління реклами. Проти іншого у вересні того ж року Національне антикорупційне бюро почало кримінальне провадження у справі про «незаконне збагачення». Діячі, які просто захищають свої приватні інтереси та просувають політичні амбіції, блокують справу, над якою кияни, влада міста і бізнес працювали роками.

Те, що вибудовувалось крок за кроком, те, що нарешті повертає місту цивілізований вигляд, в один момент може бути знищеним. В один день напрацьований десятками переговорів, виважений баланс та стабільність можуть зникнути… Міська влада, за повної підтримки Асоціації, вже готується оскаржувати популістське рішення суду. Ми не віддамо на відкуп дешевим політикам і бізнесменам успішну Реформу, яка необхідна для столиці України та її мешканців. Головне, що в Реформу повірили люди. У Реформу повірили інші міста України. У нас немає іншого вибору, разом ми її обов’язково відстоїмо.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.