У СТОЛИЦІ ВІДБУВСЯ XІХ КИЇВСЬКИЙ ФЕСТИВАЛЬ КВК ЮНИХ ПОЖЕЖНИХ ІМ. Л.П. ТЕЛЯТНІКОВ

04 червня 2018, 11:11
Власник сторінки
Журналист портала Eurostar
0
42
У СТОЛИЦІ ВІДБУВСЯ XІХ КИЇВСЬКИЙ ФЕСТИВАЛЬ КВК ЮНИХ ПОЖЕЖНИХ ІМ. Л.П. ТЕЛЯТНІКОВ

Вже 19 років поспіль у столиці проводиться Київський фестиваль веселих та кмітливих юних пожежних «Як тебе не спалити, Києве мій?». Традиційно місцем проведення фестивалю був Центральний парк культури та відпочинку у м. Києві, на естакаді біля арки «Дружби народів».

Вже 19 років поспіль у столиці проводиться Київський фестиваль веселих та кмітливих юних пожежних «Як тебе не спалити, Києве мій?». Традиційно місцем проведення фестивалю був Центральний парк культури та відпочинку у м. Києві, на естакаді біля арки «Дружби народів». Вже за кілька годин до початку шоу почали збиратися глядачі. Перед відкриттям заходу відвідувачів розважав оркестр ГУ ДСНС України у м. Києві «Вогнеборець». Гра рятувальників-оркестрантів зацікавила багатьох перехожих і деякі з них навіть розпочали танцювати під неперевершені композиції у віртуозному виконанні  оркестру.

Під аркою вишикувався цілий парад пожежних автомобілів. Усі охочі могли ознайомитися з сучасною пожежно-рятувальною технікою, яка стоїть на озброєнні в столичному гарнізоні.

Відкрили фестиваль начальник управління запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України у м. Києві Дмитро Можевенко та син легендарного героя-пожежного Леоніда Петровича Телятнікова – Олег Телятніков. Після надихаючої промови та щирих побажань розпочалась боротьба.

Конкурсна програма складалась з 2-х конкурсів: візитна картка та домашнє завдання. Також, за традицією, цьогорічне дійство не обійшлося без Фестивалю авторської пісні про пожежну охорону, де було представлено композиції, написані виключно командами-учасниками.

Нагадаємо, що у фінальному етапі фестивалю брали участь три команди, які стали переможцями зональних етапів змагань, це команда “Кураж” гімназії №179, які представляли Голосіївський район, “Смайлик” школи №232 від Оболонськонго району та “Янголи з Подолу” школи №114 Подільського району. Також за першість у заключному етапі змагались минулорічні переможці – команда «А-гонь» школи № 23 від Деснянського району.
Крім них, виступали ще 2 команди від школи №108 Голосіївського району і школи№230 Святошинського району – гості фестивалю, які отримали право участі в конкурсі «Краща авторська пісня».

Журі довелося не легко у визначенні переможців. Серед юних команд вибрати потрібно було лише одну. Після тривалої наради на сцену вийшли усі члени журі на чолі з головою судейської колегії – Олегом Телятніковим.
Оцінювання учасників проводилося за такими критеріями, як: розкриття теми, кращий творчий задум, акторська та вокальна майстерність, влучний гумор, сатира, критика, зовнішній вигляд.

Хвилинна пауза – і довгоочікуваний вердикт:
– Кубок ХІХ Київського фестивалю юних пожежних та перемогу в конкурсі «Найкраща авторська пісня» отримала команда «А-гонь» школи № 23 від Деснянського району.

Радості дітей не було меж! Не сумувала й решта учасників, адже кожна з команд отримала цінні подарунки.

Глядачі та вболівальники були дуже задоволені і завдяки яскравим виступам команд, усі отримали шквал позитивних емоцій та гарний настрій на весь день.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.