КМДА, СМІЮСЬ І ПЛАЧУ !!!

26 грудня 2016, 21:16
Власник сторінки
Економіст
0
661
КМДА, СМІЮСЬ І ПЛАЧУ !!!

Що вони там курять?

Рішення КМДА все більше схожі на анекдоти.
Замість того, щоб облаштувати усі помешкання лічильниками, на воду, газ і тепло, доречі про це було обіцяно мешканцям столиці владою і монополістами неоднооразово, чиновники придумують схеми-тєми, які на тверезу голову не налазять. Хід думок столичних очільників викликає принаймі подив. В час коли всю країну, а столицю особливо, захлинули випадки нахабного пограбування помешкань, з випадками насилля, чиновники КМДА вважають, що їм з поліцією хтось буде відкривати двері і надавати документи для перевірки. Наївні. Сотні випадків коли під виглядом обстеження лічильників контролюючими органами грабують квартири і вбивають господарів. У громадян вже немає довіри ні до влади, ні до поліції. Бо і поліція, на яку так покладали довіру українці, вже дискреддитована. Дискредитована непрофесійністю, бездіяльністю, хабарництвом, продажем наркотиків і т.д. Вже поліціанти в Києві працюють ТІТУШКАМИ по ночам, зносячи ТС(МАФи). Тому вони цілком можуть підробляти на "зачистці" квартир, принаймі я вже не здивуюсь. Надодаток хочу спитати керівників столиці, чи відомі вам заяви державних керманичів про те, що інститут прописки в Україні відмінено, а реєстрація це лишень формальність? Ви взагалі вивчали свої повноваження і права? Не боїтесь позовів? Чи ви і помешкання киян збираєтесь бульдозерами зносити, як зносите об'єкти підприємців, що не танцюють під вашу корупційну сопілку?  
Обійти ж придуману перевірку можна елементарно. Навіть, якщо перевіряючі виявили сторонніх осіб в помешканні, то завжди можна заявити про те, що це гості, які приїхали лишень на деякий час. 
Чиновники КМДА! Нічого ваше рішення окрім колотнечі та незадоволення не принесе. Правда, ви ще можете поцупити на проведення перевіряючих заході гроші зі столичної скрабниці, теж - тєма. Може це і є ваш задум? Не займайтесь дурнею! Реальних проблем в Києві, які потребують якнайшвидшого вирішення, через край, а ви клоунаду чудите!
Резюме. Відповідно до усього вищенаведеного можу зробити висновки:
1.Рішення - недолуге.
2.Компетенція очільників міста незадовільна. 
3.ВЛАДІ - ГАНЬБА !
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: КМДА,Виталий Кличко,УДАР Віталія Кличка,прописка,київська влада
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.