Тимошенко попереджає владу про тяжкі наслідки

30 травня 2016, 14:25
Власник сторінки
2
457
Тимошенко попереджає владу про тяжкі наслідки

Юлія Володимирівна піклується про людей все більше, однак її піклування не виходить за межі написання публічних звернень. Ось і сьогодні

   леді Ю нагадала депутатам та кабміну, що на роботі окрім посиденьок потрібно ще й працювати.   Бюджет країни ніхто не готує, країною ніхто не керує – вважає Тимошенко. Гройсман робить те саме що й його папєрєднік, тільки ще нахабніше.   Видатки афганцям, чорнобильцям, самотнім мамам, дітям-інвалідам – скасували  – впоралися.    «Або ми змінимо систему управління країною і стратегію, або цей парламент треба негайно розганяти і перезавантажувати всю владу!» – вважає лідер «Батьківщини». http://korrespondent.net/url.hnd?url=http://ba.org.ua/yuliya-timoshenko-derzhava-ne-keruyetsya-byudzhetnij-proces-zirvano/   Таке враження що пані Юля щойно впала на землю і зовсім не в курсі що тут відбувається. Гройсман, коли його тягнули у прем’єри, розповідав що буде робити те саме що й Яценюк. Що нового від нього чекала Тимошенко? Незрозуміло.   Ще про чергову тимчасову слідчу комісію ТСК, щось тлумаче . Тепер вже не по офшорним справам, а для розслідування обґрунтованості тарифів. Що тут розслідувати? Дайте змогу заробляти - щоб вистачало на ваші тарифи, і підвищуйте потім разом з зарплатою.     «Ми втратимо державу і свій народ!» – обурилася Тимошенко. Дійсно є чого обурюватися. За чий рахунок ви тоді кишені будете набивати? А народ ви вже давно втратили. Подивіться опитування. Люди не знають кого можна обирати з усього кодла. Вже й на вибори майже 40% йти не хочуть, бо кращих з найгірших обирати задовбалися. А вона все продовжує піаритись. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: Украина,Юлия Тимошенко,политика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.