Відео: арт-терапія для особливих дітей на "Майстерні радості"

13 березня 2016, 20:29
Власник сторінки
журналіст, громадський діяч
0
33
Відео: арт-терапія для особливих дітей на  Майстерні радості

Волонтери БФ «Заради дітей України» долучилися до соціального проекту "Майстерня радості" - арт-терапія для дітей з обмеженнями та особливими потребами, яка допомагає їх соціальній адаптації.

Даний захід проходив з 29 лютого по 4 березня в спеціальній школі-інтернат №26 (м. Київ, бульвар Перова, 1). 

Навчити дітей зображувати на папері свої почуття та свій внутрішній, розвиток мілкої та грубої моторики, розвиток творчого потенціалу, соціальна адаптація дітей з функціональними та інтелектуальними обмеженнями, залучення «важких» підлітків до благодійної та волонтерської діяльності, об'єднання людей для взаємної допомоги один одному, незалежно від їхніх фізичних та інтелектуальних можливостей, мотивація підростаючого покоління до участі у волонтерському русі – ось найголовніші завдання та цілі даного проекту.

Організатори зазначають, що даним заходом планували навчити дітей робити добрі справи та допомагати один одному. Під час «Майстерні радості» було проведено тренінг з арт-терапії для дітей з функціональними обмеженнями та для дітей з особливими потребами, організовано святковий концерт з представленням зроблених дітьми власноруч творчих робіт. 

Детальніше познайомитись з проведенням соціального проекту можна переглянувши відео.  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: Киев,дети,благотворительная акция
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.