Діти з «Отчого дому» та «Барвінку» побували у зоопарку

03 червня 2016, 16:19
Власник сторінки
журналіст, громадський діяч
0
22
Діти з «Отчого дому» та «Барвінку» побували у зоопарку

30 травня та 1 червня діти з КОЦСПРД «Отчий дім» та ДЗСТ «Барвінок» отримали від БФ «Заради дітей України» подарунок до Міжнародного дня захисту дітей – екскурсію в зоопарк «ХІІ Місяців".

Зоопарк «XII Місяців» знаходиться у с. Демидів Вишгородського району Київської області. Вищезазначені заклади розташовані в Києво-Святошинському районі, тож відстань від дитячого закладу до зоопарку була рівно один переглянутий мультфільм.

По приїзду діти, пройшовши чергову перекличку, потрапили на територію парку щасливих тварин – саме таку неофіційну назву має зоопарк «ХІІ Місяців». Кожна дитина мала змогу зануритись у прекрасний світ природи. Там на них чекали дружелюбні, веселі та цікаві тварини, такі як: мавпи, папуги, коні, корови, пави, зубри, тигри, леви, носороги, жирафи, зебри, качки, ягуари, гієни та багато-багато інших. Діти в захваті спостерігали за поведінкою тварин, насолоджувались їхньою красою, грались з ними та фотографувались.

Таке поняття як «тиша» в той час було недоречним, адже коли дитина бачить тварину, яка приносить їй радість, стримувати свої емоції ніхто не збирається. Тож вигуків радості, задоволення і здивування волонтери Благодійного фонду «Заради дітей України» тоді начулись. І в тому якраз і виявляється відчуття того, що ти зробив щось хороше. Задоволені і стомленні діти в автобусі на зворотному шляху – ось показник роботи і гарно проведеного часу.

Благодійному фонду вдалось за два заїзди звозити у зоопарк 80 дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та дітей СЖО. На майбутнє також є плани ще організувати такі поїздки для вихованців вже інших дитячих закладів. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.