БФ "Заради дітей України" придбав функціональне ліжко в Київський онкоцентр

13 червня 2016, 05:56
Власник сторінки
журналіст, громадський діяч
0
28
БФ  Заради дітей України  придбав функціональне ліжко в Київський онкоцентр

БФ «Заради дітей України» провів акцію по збору коштів для дитячого відділення Київського онкоцентру. Так, на сьогоднішній день закупили ліки, медичне функціональне ліжко та протипролежневу систему.

Як повідомлялось раніше, у Києві БФ «Заради дітей України» влаштував благодійну акцію «Час добра», до якої долучились байкери. Захід пройшов на території Київського міського онкологічного центру (вул. Верховинна, 69). Саме заради дітей-пацієнтів цього закладу і зібрались того дня благодійники та МОТОукраїнці, щоб зібрати кошти на придбання для них ліків.

Волонтери фонду регулярно допомагають пацієнтам дитячого відділення Київського міського онкологічного центру. Назару Сорокопуду – хлопчику, якому видалили пухлину головного мозку, Благодійний фонд регулярно допомагає і фінансами, і ліками, і всім необхідним. Всі інші діти з цього центру також потребують допомоги. І хоча у всіх них є батьки, їхні хвороби забирають усе фінансування, і допомога небайдужих їм дуже потрібна. Саме тому придбання необхідних ліків в  дитяче відділення Київського міського онкологічного центру стало першочерговою метою даної акції. Відділення розраховане на 40 дітей. Переважна кількість пацієнтів не досягла навіть 10-річного віку. Серед них діти з малозабезпечених сімей, які просто не можуть придбати ліки від хвороби.

Медичне функціональне ліжко та протипролежневу систему днями придбали та передали у дане дитяче відділення. Першим лікуватись на новому ліжку буде Артем Харченко – хлопчик, який під час самої благодійної акції «Час добра» вразив публіку неймовірною грою на гітарі та вокальним супроводом. Ознайомитись з талантом хлопця можна, переглянувши відео.

Тож бажаємо Артему та всім іншим дітям швидкого одужання!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: дети,благотворительность,онкология
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.