Який рівень інфікування гепатитом С серед поранених із зони АТО?

26 серпня 2015, 17:44
Власник сторінки
0
45
Який рівень інфікування гепатитом С серед поранених із зони АТО?
Команда Конвіктусу проводить тестування бійців АТО на Гепатит С

У зв’язку із загостренням проблеми поширення вірусного гепатиту С у зоні проведення антитерористичної операції, команда ВБО «КОНВІКТУС УКРАЇНА» проведе тестування бійців АТО у лікувальних закладах.

У зв’язку із загостренням проблеми поширення вірусного гепатиту С (ВГС) у зоні проведення антитерористичної операції, команда ВБО «КОНВІКТУС УКРАЇНА» за технічної та фінансової підтримки МБФ «Міжнародний Альянс з ВІЛ/СНІД в Україні» провела скринінг-тестування на Гепатит С, серед поранених із зони АТО, в Українському державному медико-соціальному центрі ветеранів війни.  В результаті заходу, було протестовано  36 осіб, у 2 з яких були виявлені антитіла до вірусного гепатиту С (5,6%).  Під час скринінг-тестування усі бажаючі бійці  мали можливість отримати вичерпну консультацію соціального працівника та пройти соціологічне опитування.

У подальшому, на підставі отриманих результатів скринінгу МБФ «Міжнародний Альянс з питань ВІЛ/СНІДу в Україні» зможе обгрунтовано доводити необхідність виділення декількох десятків або сотень новітнього лікування софосбувіром вірусного гепатиту С для поранених військових в зоні АТО.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: ГЕПАТИТ С,АТО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.