Як громада допомагає «Дому на півдороги»

19 жовтня 2015, 18:30
Власник сторінки
0
38
Як громада допомагає «Дому на півдороги»
Отримана благодійна допомога

Існує стереотип, що колишні в’язні, виходячи із в’язниці, без проблем повертаються у свої родини, де їх чекають, влаштовуються на роботу і стають повноправними членами суспільства.

Існує стереотип, що колишні в’язні, виходячи із в’язниці, без проблем  повертаються у свої родини, де їх чекають, влаштовуються на роботу і стають повноправними членами суспільства.

Ми звикли «закривати» очі на проблеми, які нас не стосуються, наче тих 71 тисячі в’язнів, які зараз перебувають в установах пенітенціарної системи не існують. Люди, які втратили свій шанс на «нормальне» життя, хто вони? Чому ми, суспільство, не даємо їх другого шансу?

В кожного буде своя абсолютно аргументована відповідь. Однак є люди, які не надають аргументи, а просто допомагають. Допомагають, бо серце велить, допомагають, бо так буде «по совісті», допомагають не дивлячись ні на що.

Саме такі люди і допомагають нашим учасницям програми реінтеграції здобувати роботу, вірять у їх позитивні зміни. Саме ці люди збирають кілограми чудового одягу та їжі аби показати, що суспільство знає про їх проблеми і є люди, які зможуть допомогти.

Цього разу, до нас в «Дім на півдороги» представники церкви «Спасіння», що в місті Боярка передали багато якісного теплого одягу. Саме за сприяння цих небайдужих людей, наші жінки не будуть мерзнути взимку і йдучи черговий раз у якусь установу за документами – пам’ятатимуть, що є добрі люди, які допоможуть.

Дякуємо за допомогу і тепло, що передали нам!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,в'язниця
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.