Візит секретаря Глобального Фонду до центру ВБО «КОНВІКТУС УКРАЇНА»

26 серпня 2015, 17:34
Власник сторінки
0
17
Візит секретаря Глобального Фонду до центру ВБО «КОНВІКТУС УКРАЇНА»
Працівники Конвіктусу разом із Секретарем Глобального фонду

Нещодавно Хіроко Такасава, секретар Глобального Фонду та радник в регіонах Азії та Східної Європи, відвідала один із консультаційних центрів для наркозалежних ВБО «КОНВІКТУС УКРАЇНА» в місті Києві.

Нещодавно Хіроко Такасава, секретар Глобального Фонду та радник в регіонах Азії та Східної Європи,  відвідала один із консультаційних центрів для наркозалежних  ВБО «КОНВІКТУС УКРАЇНА» в місті Києві.

Хіроко мала можливість ознайомитися із послугами, які пропонуються для відвідувачів центру, поспілкуватися безпосередньо із самим відвідувачами центру та персоналом.

Хіроко висловила подяку працівникам за їхню відданість та повагу до клієнтів. Також, секретар відзначила важливість прийняття та допомоги людям, які потрапили у складні життєві обставини.

 

«Здравствуйте Анна, Петр, и коллеги Convictus!

Привет из Брайтона, Великобритания! Спасибо вам большое за то, что приняли меня в центре. Это было большое удовольствие встретиться с вами и узнать больше о вашей важной работе.

Я вернулась в свой офис, вдохновленной, полной энергии и преданности делу...


Наилучшие пожелания,

Хироко
»

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.