Бідний Віктор Янукович і терористка Юля

11 листопада 2013, 16:26
Власник сторінки
журналист
0
397

У всьому винна Юлія Тимошенко, котра нахабно залізла в тюрму і все робить для того, щоб звідти брутально тероризувати президента.

Мені дуже шкода нашого президента. Він милий, тихий, спокійний, сидить собі мирно в своєму маленькому, але затишному будиночку в Межигір`ї і нікого не чіпає. Ні, є злі люди в нашому благословенному краї, котрим дуже не подобається Віктор Федорович. І вони все під нього яму риють, прагнуть виставити його якимось прямо диктатором і жорстоким узурпатором всієї влади в країні.

Якщо чесно, то він і поняття зеленого не має, що воно таке державна влада! У нього є кому цим займатися. Он молодих пацанів виростив младореформатори, орли! нехай вони на практиці вчаться державному управлінню. Ну, це не їхня вина, а біда, що вчились вони тільки поки на районі й ніяк не можуть зрозуміти, що не все з державної казни треба вигрібати по приватних кишенях, бо це швидко помітять інші і їм заздрісно стане й вони можуть у заздрості об`єднатися й відібрати коритце. Тому треба брати регулярно, але по маленькій частині.

Отож, він якось не додивився, а його пацани за ці три роки, що він при владі, роздерибанили із золотовалютних запасів майже половину, 16 мільярдів. Загралися трохи молоді голодні вовки. Добре, що хоч про це ще не дуже опозиція гавкає, бо тоді нічим буде й крити. Адже Юля в роки навіть найшаленішої кризи 2008-2009 років копійки звідти не взяла і здала йому 35 мільярдів.

Теж не з великого розуму. Якби хоч один мільярд звідти взяла й кинула на додачу до пенсій йому були б на президентських виборах кранти, довелося б знову ставати шлепером. А в неї, бачте, рука не піднялася на святе. Жодної копійки, гадюка, для себе з казни не взяла. Скільки його хлопці не рили пустий номер. Чиста. Довелося знову тривожити пам`ять славних дев`яностих і повертатися до її бізнес діяльності. І його младореформатори жваво взялися за справи. Головний креативщик Кліментій стільки одразу накопав, що в смотрящих за країною від Європи Кокса й Кваса спочатку очі на лоба полізли.

Шкода, що досить швидко виявилося, що це все туфта і Юлю до Лазаренка та його справи  ніяк причепити не можна. І з сумою грошей хлопці від великого старання трохи забрехалися. Та деяке враження, здається, вони все ж справили. А коли ще повідомили про підозри, що на Юліних рахунках за кордоном близько 3 мільярдів доларів, то зовсім спочатку спантеличили гостей. Але після того, як з`ясувалася перша брехня Кліментія, йому вже не зовсім одразу повірили й попросили фактами підтвердити.

Фактів поки немає. Якщо чесно, то їх і не буде. Так, димова завіса від младореформаторів. Мовляв, поки розберуться, так уже й саміт у Вільнюсі пройде. Це все правильно, класика. Щоправда ті кляті наглядачі та смотрящі можуть здогадатися, що якщо щось і знайдуть десь якісь гроші в банках, то вона їх отримала ще під час бізнесової діяльності. А от його синок Саша лише за півроку збільшив статки втричі – так це факт. І за три роки вже його маленька бізнес імперія зросла мов на дріжджах і нараховує до 2 мільярдів доларів. Та й він сам найстарший і наймудріший Янукович такі хороми збудував, яких ніхто в Європі не має. Навіть Лукашенко й Путін. І це медичний факт.

Але ж яка та Юля клята! Три роки не дає йому спокою. А коли перебралася в тюрму, нахабно, можна сказати, туди залізла, то зовсім затероризувала й весь світ спрямувала проти нього. На перших шпальтах світових ЗМІ не про нього, а про неї. Вона, бачте, героїня й жертва авторитаризму. Ну який із нього авторитарщик?! Ну хотів трохи по-людськи пожити. Щоб не тільки той Ренатка постійно перед ним хвалився своїми статками, а і йому було що відповісти й показати. Тепер ось все вже має – і владу, й гроші. Але ж має ще й велику халепу – Тимошенко за ґратами, про яку волає весь світ і вимагає негайно випустити.

Та якщо він її випустить – всім буде в цій країні погано. Бо вона у багатьох останніми роками нажите непосильною працею відбере. Факт. Олігархи й весь чиновницький люд плакатимуть кривавими слізьми. Хіба так можна зневажати й ненавидіти справжніх українських професіоналів хороших, розумних і хазяйновитих людей, які тримають всю Україну. І не тільки за горло, а й за зад. Але тримають. І не дають з голоду вмерти. Бо годувальники.

Ні, все-таки у всьому винна та клята Юля. Навіть у тюрмі умудряється його тероризувати. А що буде, коли він її випустить? Взагалі бомба. Хай краще сидить. Може, саме воно якось попустить і розсмокчеться? Хоча якщо комусь розумному прийде в голову й він порахує, що нині за газ вони платять суттєво менше як при уряду Тимошенко, а справи повний швах, то Колі взагалі нічим буде крити. Бо тоді брали 55 млрд. кубометрів, а нині вдвічі менше. І всі побачать, що Коля великий і бездарний демагог, а його уряд – набір повних профанів підібраних за найгіршою ознакою. За деяким виключенням.

Але поки це велика таємниця. Державна таємниця. Що б там тріпло Боря Колєсник не говорив на останній Донецькій партконференції. Хай каже спасибі, що його живим випустили після його урядування і не поклали під рейки хюндаївських потягів. А слід було б. Але Боря свій – покаявся, віддав, що треба, й пустили. Якби ж то й та Юлька сама покаялася, розказала скільки й де воно лежить, то що вони – звірі? Поділилася б з ким треба і відпустили б. А так святу із себе корчить. То хай сидить.

Плювати на ту асоціацію і їхній цивілізаційний вибір. Путін гроші на вибори й так дасть. Уже тільки за те, що він, Віктор Янукович, разом із аналітиком Чечетовим на десять ходів прорахувавши наслідки, не підпише асоціацію. На їхню глибоко аналітичну думку тих ніби й розумних, але довірливих євродурнів можна ще довго розводити як лохів. Розумний у нас все-таки президент. Чи не так? 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.