На заході сонця карлики відкидають довгі тіні

18 жовтня 2011, 13:36
Власник сторінки
журналист
0
3034

Яким рішучим виявився наш президент Віктор Янукович!


Подумати тільки: осмілився  протистояти згуртованій позиції ледь не всього світу! Їм, бачте, Юлю стало шкода. Ради неї вони ладні поступитися принципами, не визнаючи верховенства права.  І як результат - демократію топчуть брудними ногами. А Україна демонструє всьому світу приклад відданості Закону й наочно показує, що перед Законом усі рівні.


Тому він, Віктор Янукович, змушений бути прикладом і ледь не в самотності стояти на сторожі засад цивілізованого світу, де чорним по білому написано, що в демократичних країнах таки має бути верховенство права. І навіть президенти суддям не указ.

Тому прийшов час поставити на місце цих діячів із Євросоюзу, котрі, використовуючи тактику подвійних стандартів, набираються нахабства ще й повчати Його, ставлять ультиматуми, диктують умови. Одним словом, поводяться так, ніби ми тут в Україні дурніші за них. Отож, не треба нас учити! Розберіться, шановні, спочатку зі своїми проблемами - а їх у вас аж надто багато. Он нова економічна криза на носі, а вам іще нам економічно треба допомагати, організувавши Міжнародний валютний фонд для чергового траншу. Бо без нього наша демократична країна, суціль очолена професіоналами з партії-переможця, може не витримати - завалиться сама й вас привалить.

А коли справитеся з цими проблемами, ось тоді приходьте й ми вам дамо кілька уроків щодо користі демократії. А поки не дозволимо втягнути Україну в тенета ваших лукавих розрахунків і за гучними обіцянками майбутнього процвітання зробити з неї сировинний придаток і полігон для лжедемократичних правил співжиття…

Боже, який він усе таки рішучий наш Лідер! Нічого не боїться. Навіть міжнародної ізоляції. Навіть друзів-олігархів, котрі здатні збунтуватися, бо останні рішучі кроки Януковича можуть спровокувати на Заході такі санкції, що нікому мало не здасться. А в них там сім`ї, гроші, яхти, нерухомість. Все може пропасти. Не пожалів їх Віктор Федорович, не побоявся їхнього гніву.
Країна має пишатися таким сміливим і мужнім президентом, котрий в гордій самотності протистоїть усьому світу. Щоправда, колись один  студентик у Франківську з ніг збив Віктора Феоровича одним яйцем, налякавши його до втрати свідомості.

Але то було давно й майже неправда. Нині Віктор Федорович, незважаючи на те, що за два неповні роки практично повністю втратив довіру власного народу й фактично позбавлений правової легітимності, повний сил і відданості демократичним ідеалам. І українці ще в цьому переконаються. Він все зробить, щоб злочинна колишня влада відсиділа свій строк, а нинішня опозиція його демократичному курсу не заважала. Українці мають мирно трудитися, а не бунтувати по Майданах. А ділові люди, лояльні до влади й законів країни, й надалі примножувати свої статки.

А мінімальна зарплата буде підвищена. Трохи згодом. Українці - терплячі, ще трохи зачекають. У рамках правового поля. А для незгодних - існує міністр МВС Анатолій Могильов. Подивіться який у нього погляд. Цей чоловік ні перед чим не зупиниться. Його соколи зметуть і зімнуть будь-який натовп. Не підведуть і Пшонка з Хорошковським. Надійні й слухняні хлопці. Вже на ділі довели свою відданість і ефективність.

Отож, тили забезпечені. Народ покірний. Олігархи всі вірні. То чи так уже потрібна нам та Європа? Ні, кому потрібна - хай собі їдуть! Ми теж будемо їздити, проводити з Євросоюзом плідні перемовини, переконувати його в необхідності дотримування принципу верховенства Закону й відданості ідеалам демократії. Зажерлися вони там трохи на тому ситому Заході, забувають про святе, засадничі цивілізаційні принципи. А ще й набираються нахабства звинувачувати керівництво України і навіть нашого сміливого, мужнього й мудрого Лідера - Віктора Федоровича Януковича –  в махровій і цинічній демагогії. Отож, мабуть, нам із ними не по дорозі. Чи не так?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.