Фальшива деескалація

25 жовтня 2024, 12:22
Власник сторінки
Офіцер у відставці
0
Фальшива деескалація

Умиротворення бандита ніколи не призведе до його виправлення

Ну що панове демократи! Понюхали запахи вашої деескалації? У Молдові, наприклад. Тому що в Ізраїлі вам мало.

Умиротворення бандита ніколи не призведе до його виправлення. Навпаки, нахабніє ще більше. Та й увесь світ рухається шаленим темпом у бік дестабілізації. Скрізь де тільки може виникнути «рука кремля», вона обов'язково проявляється. Що й показала ситуація останніх днів у Молдові. Там це лише початок активнішої фази дестабілізації. Все головне там ще попереду.

А корейські солдати у російській армії, це деескалація? Ось чому бити ракетами в глибину країни-агресора - це небезпека ескалації, а російські та іранські ракети передані хуситам зовсім не ескалація?

Коли в 1991 році виникла можливість покінчити з тоталітаризмом і в СРСР, і в Китаї, що ви, демократичні наші, зробили? Врятували тоталітаризм у світі. І подивіться, на що перетворилася Республіканська партія Рональда Рейгана. Посміховисько на чолі з рудим комерсантом. Сміх зі сльозами. Але зате гроші! ФРС вже надрукувала доларів на 20 років наперед. Ну і треба ж їх комусь давати «на зріст». Стара процентниця, яку не добив студент Раскольников, виявилася з великим потомством, що переїхало на Захід. А принцип залишився - гроші мають зростати! Щоб їх було більше, більше... Золота антилопа ще не народилася, щоб покінчити з цією гонкою.

Ну в 90-ті роки з тоталітаризмом не покінчили, а в 2000-ні вже почали рости плоди. Китай оговтався і почав свою експансію. Це ми боїмося якогось «російського світу». Адже він насправді китайський. І захоплюються на всіх континентах простори під цей «китайський світ». А ви знову тільки чухаєте свою ріпу, як би не потрапити під цей новий каток. Який випестував фашистських режимів уже більше, ніж Гітлер.

Але й Гітлера ви теж утихомирювали. Поки все не обернулося світовою війною. І зараз ваші побоювання в ескалації прямою дорогою ведуть второваною доріжкою.

Ось поясніть, як у північнокорейських ракетах опиняються ваші компоненти? А може, й технології ви їм і продали? Я б не здивувався, якби це виявилося правдою. То з ким і з чим ви боретеся? І ще весь світ навчаєте, як треба боротись!

Давно зрозуміло, що російський дешевий газ та інші природні ресурси для вас важливіші за боротьбу за свободу. Ви за свою свободу відборолися 200 років тому і вже забули, що це таке. Продали волю за гроші.

Будь-які дії мають бути логічними та послідовними. Але давно вже у ваших діях немає ні логічності, ні послідовності. Чи дочекаємось?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.