Жорстоко побитий ветеран бойових дій у Києві

26 червня 2024, 10:45
Власник сторінки
Журналист
0
16

Жахливий випадок насильства у столиці: ветеран, який пройшов бойові дії, був побитий через свою зачіску


22 червня 2024 року, близько 00:30, в Києві стався кричущий випадок насильства над ветераном бойових дій. Олександр, колишній військовослужбовець 32-ї окремої механізованої бригади (ОМБр), вигулював свою собаку і повертався додому, коли його атакувала група молодиків. Цей інцидент викликає серйозне занепокоєння щодо правопорядку та безпеки в місті.

Напад під час нічної прогулянки

Того вечора, повертаючись додому, Олександр зіткнувся з трьома молодими людьми, один з яких почав «предʼявляти» претензії за його зачіску. Без зайвих слів почалася атака: перший удар знеорієнтував ветерана, і він не міг чинити опір. Поки один з нападників бив Олександра, двоє інших стояли поруч, готові втрутитися, якщо знадобиться.

Очевидці викликали поліцію та швидку допомогу, які прибули на місце події. Всі учасники конфлікту були доправлені до відділку поліції на вул. Кошиця, де у них взяли свідчення. Однак, на здивування всіх присутніх, нападників відпустили після короткого допиту.

Підозріла поведінка у відділку поліції

Близькі Олександра і очевидці події зазначають, що нападники вели себе у відділку поліції дуже впевнено, як вдома. Деякі з них навіть спілкувалися з поліцейськими як зі старими знайомими. Це викликає серйозні підозри щодо потенційної корупції або покровительства з боку правоохоронців.

Олександр зазнав численних травм: у нього зламаний ніс і численні гематоми на обличчі та тілі. Це побиття викликає глибоке обурення серед його друзів, рідних та всіх небайдужих громадян.

Військова служба та втрати Олександра

З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, вся чоловіча частина родини Олександра (батько, брат, дядько і він сам) записалася добровольцями на фронт. Дядько загинув, а брат вважається зниклим безвісти. Сам Олександр пройшов через серйозні бойові дії, отримав статус учасника бойових дій (УБД) та кілька державних нагород. Після звільнення з військової служби він став волонтером і продовжив роботу, пов’язану з допомогою українській армії.

Обурення громадськості та вимоги справедливості

Суспільство та військова спільнота висловлюють глибоке обурення з приводу інциденту та вимагають відкритого і справедливого розслідування. Цей випадок піднімає питання про серйозні проблеми в правоохоронній системі та про безпеку кожного громадянина.

Активісти наголошують: «Якщо суспільство та мілітарі спільнота проігнорує цей випадок, завтра за стрижку будуть предʼявляти вже тобі або твоїй дитині на вулиці». Вони наполягають на негайному та об’єктивному розслідуванні цього злочину та покаранні винних згідно з українським законодавством.

Олександр не зупиняється у своїй боротьбі за справедливість, і його справа вже набула широкого розголосу. Це випробування не тільки для нього особисто, але й для всього суспільства, яке повинно виявити солідарність і підтримку у складний час.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.