ООН, ОБСЄ та багато інших структур, що паразитують, зникнуть

24 червня 2024, 12:04
Власник сторінки
Инженер технолог ракетного топлива
0
38
ООН, ОБСЄ та багато інших структур, що паразитують, зникнуть

На міжнародній арені передовики демократичного світу демонструють відвертий страх

Один колишній кулявлоб заявив: Україна перемагає силою духу народу та допомогою партнерів. Хто ж має сумнів? Щоправда, із партнерами не так усе просто.

Наша країна є форпостом на кордонах цих партнерів. Усі згодні, що підкоривши Україну, агресор піде далі. Питання часу, декількох років.

Партнери це також добре розуміють. А чому взагалі партнери, а не союзники? Тому що немає жодного союзу, договірного об'єднання щодо спільних дій. Спільного. Ми лише почали укладати двосторонні договори про безпеку. Але двосторонній договір може запросто бути проігнорований якоюсь третьою стороною.

Вже настала ера занепаду таких об'єднань держав, як ООН, ОБСЄ та інших. Чому таке відбувається? Один британський парламентар відповів: Авторитаризм перемагає демократію. Неважко здогадатися чому. Авторитаризм завжди має тугий гаманець нелегальних грошей. Які йдуть, зокрема, і на утримання своїх «друзів» у країнах демократії. Практично країни демократичного табору самі створили собі проблеми, як усередині своїх країн, так і на міжнародній арені.

Наприклад проблема нелегальної міграції. У кожного мігранта, який незаконно потрапляє до Європи, у кишені лежить «десятка», яку той витрачає на свою натуралізацію за допомогою вказаних йому людей. Ці гроші йому збирало все село десь у Бангладеш чи Сирії. Тому що потім він, згідно із законодавством Євросоюзу, починає викликати до себе родичів на возз'єднання сім'ї. Родичі - це і є односельці, які дали йому грошей на закріплення в якійсь країні. І дає виклик на приїзд, як з'ясували, до 40 родичів. Я про це писав ще 15 років тому. Нічого не змінилось.

Та ще й під виглядом біженців додаються громадяни з авторитарних країн, яким подобається жити там, але при цьому вони продовжують славити свого вождя. Країни демократії перетворюються як мінімум на притулок великих груп по суті своїх ворогів. І ведуть ті невпинно руйнівну роботу проти країн, що надали їм притулок, дали соціальне житло і допомогу. При цьому народжують багато дітей, так як згідно з правилами багатьох країн Єврозони, людина, яка має 5 і більше дітей, не сплачує податків. Хто демократичним країнам створив цю проблему? Я впевнений, що заборона в'їзду до Європи та Америки ординцям дала б більший ефект, ніж усі санкції.

На міжнародній арені передовики демократичного світу демонструють відвертий страх. Може, вони і не бояться, але всі відмовки зводяться до небажання ескалації. Чи це лише відмовки?

Західний Світ міг би швидко перемогти світову автократію. За допомогою однієї лише економіки. Але не хочуть. Бо не буде декому робити шалені гроші на авторитарних корупційних гаманцях. Тому і дають по краплі і зброю та гроші.

Навіщо я про все це пишу? Ми переможемо. Силою духу народу, нашою волею перемоги. А що буде далі? Євросоюз, у якому нас гнатимуть геть від існуючих пільг товаровиробникам? Перша буде навіть не Угорщина.

ООН, ОБСЄ потребують глибокого реформування. Якщо вони не в змозі забезпечувати безпеку, то яка в них користь! Та ще й їхні органи перетворилися на знаряддя захисту тих самих авторитарних режимів! І навіть Папа Римський теж туди ж. Треба визнати, що весь світ не ворожий нам. Хоча й дружнім його назвати складно. У світі прибутків інакше немає.

Що ж нам робити? Зубами вириватиме нашу перемогу. Усім усміхатися. Говорити велике спасибі. Але знати, що доведеться ініціювати будівництво абсолютно нового світлового порядку, в якому неможливими будуть шантаж та агресія. І почнемо як і потрібно з себе.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.