Віталій Воробйов та команда "ЄС" розкачали Боярську ОТГ грандіозним кінопоказом

12 червня 2023, 11:28
Власник сторінки
Депутатка Бучанської районної ради, волонтерка-міжнародниця
0
31
Віталій Воробйов та команда  ЄС  розкачали Боярську ОТГ грандіозним кінопоказом
Співорганізатор заходу Віталій Воробйов та команда "Європейської Солідарності"

Захід відвідало понад 200 мешканців Боярської громади, а також депутати всіх рівнів, члени виконкомів, громадські активісти, волонтери та військові.

На кінопоказ завітали й почесні гості - народний депутат України Мустафа Джемілєв, який особисто привітав художнього керівника проєкту Ахтема Сеітаблаєва з успішним кінопоказом, та керівник Секретаріату Партії "Європейська Солідарність", депутатка Київської обласної ради Алла Шкуро.  

Протягом години глядачі дивилися фільм зі сльозами на очах і глибоким зануренням в події, які відбувалися на екрані. А після буквально розірвали зал оплесками та словами вдячності захисникам і захисницям з ТрО. 

Історичний для Боярської громади відкритий кінопоказ завершився проникливим вокальним виступом офіцера служби зв'язків з громадськістю командування Сил ТрО Андрія Ковтуна з піснею "Гей, соколи".
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: боярка,кіно
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.