Паркан із особистих кабінетів лише зростає

03 квітня 2023, 13:24
Власник сторінки
Инженер технолог ракетного топлива
0
17
Паркан із особистих кабінетів лише зростає

Вирішити питання громадянам стає все складніше

За останні роки число питань до комунальних чи інших структур сфери обслуговування поступово збільшилось у рази. А вирішити виникле питання громадянам стає все складніше. Скарг по прямим телефонам вже майже не приймають. Але якщо вдалося додзвонитися, вирішити питання не вдається. Пункти обслуговування не можуть вмістити всіх охочих.

Що вигадали? Зобов’язали усіх відкривати особисті кабінети на спеціальних сайтах. З одного боку, зручно. Є там необхідні функції, щоб дізнатись потрібну інформацію про стан оплати, тарифи тощо.

Зобов’язали як завжди, разом усіх. Без врахування віку та стану здоров’я. Швиденько всі в Інтернет. Не вмієте? Ну це ваші справи. Скільки років, кажете? 80? Все одно вивчайте. Відкривайте особистий кабінет та там свої питання викладайте. Може отримаєте відповідь. Колись.

Зі свого власного досвіду можу сказати: навіть якщо ти володієш всіма тонкощами Інтернету, не факт що отримуватимеш відповіді на свої запитання. Вже навчились відповідати ні про що. Все одне доводиться йти на особистий прийом. Так навіщо знущатися над своїми громадянами?!

Я бачив як в європейських країнах літні мешканці приходять до свого банку й вирішують всі питання. Та ще й працівник банку їм допомагає. Некоректні цифри у платіжках виправляють миттєво. Без особистого кабінету. Ой, ну ми же туди тільки збираємось.

Так треба спочатку людей навчити. Та передбачити можливість спілкування без особистого кабінету. А не надавати тільки Інтернет. Особливо для громадян після 60. Багато з яких, на жаль, навіть й уявити не можуть, що таке Windows.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.