Навіщо я пишу?

30 березня 2023, 14:56
Власник сторінки
Инженер технолог ракетного топлива
0
14
Навіщо я пишу?

У повсякденному житті у людей стільки проблем!

Для чого я про все це пишу. Таке запитання ставлять мені читачі блогу. А справді, навіщо?

На жаль, за останні три десятиліття майже повністю втрачено такий жанр журналістики як публіцистика. Опис навколишнього. На злобу дня, як казали раніше. У повсякденному житті у людей стільки проблем! Але писати про це неприбутково і тому мабуть непродуктивно. Тому публіцистика стала нецікавою професійним журналістам. Ну, немає на такий жанр замовників. Отже, і платити ніхто не буде.

Але це цікаво, я впевнений, читати народу. Адже він може побачити як у дзеркалі, свої щоденні турботи та проблеми. Вони ж у більшості громадян однакові.

Ну хіба тільки альтруїст, якому ні посад, ні гонорарів не потрібно, напише про це. Та ще й сподіваючись, що це можна обговорити з громадянами. Зробити хоч якісь висновки для всіх. У цьому є суть народовладдя як декларованої основі демократії.

І це не критика влади. Я прихильник Президента, хоч можу оцінити його оточення. Будь-які є. Є трудяги. Фанфарони, невміхи та пристосуванці теж є. За всіх часів були. Але важливіше навіть не хто, а який результат роботи. Який ми бачимо у повсякденному житті. Результат - це і є наше життя.

Нині триває війна. З Радянським Союзом у нас триває війна. Радянське минуле не хоче нас відпускати. Через підлого сусіда агресора. Через по суті ще радянське законодавство. А ми всі так хочемо, щоб хоч би наші діти та онуки пожили в нормальній країні нормальним життям.

Головна цінність країни не тільки її територія чи природні багатства. Головна цінність – її люди, громадяни цієї країни. І якщо нікому не потрібна людина з її життєвими та більшими проблемами, то можна далі не йти нікуди.

Саме тому я й пишу. Про те, що бачу довкола. Про те, із чим стикаються люди. Про те, що заважає їм жити. Щоб збудувати нову країну. Де на чолі всіх інтересів буде ЛЮДИНА. ГРОМАДЯНИН. Накипіло.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.