Потрібно замінити ВСІХ суддів

29 березня 2023, 15:02
Власник сторінки
Инженер технолог ракетного топлива
0
14
Потрібно замінити ВСІХ суддів

Наш «справедливий» суд знову відзначився

Я вже давно не дивуюся новинам про наш «справедливий» суд. Можна усвідомити, що не так просто цю судову систему зламати. Но виникає питання, чи є для цього намагання?

Про що я? Суспільство сколихнула новина про те, що три покидька зґвалтували неповнолітню дівчину. Суддя дала їм умовний термін. Виявилося, що мати двох злочинців входить до керівництва місцевої сільради, а мати ще одного ґвалтівника працює у місцевій соцслужбі, яка й представляла інтереси потерпілої в суді. Очевидно, що такий м’який вирок пов’язаний с діями батьків злочинців, щодо їх «відмазування».

Зрозуміло, що судова реформа найбільш складна. Тому, на мою думку, потрібно замінити ВСІХ суддів. Нажаль, маю неодноразовий негативний досвід стосунків з судовою системою. Як в відношенні громадян, так й себе особисто. Зрозуміло що немає можливості так зробити. Але реформа судової системи, що уособлює поняття справедливості - це найпотрібніша реформа очікувана суспільством. Якщо не можна одразу, то покажіть, будь ласка, хоча б свою зацікавленість в цьому. Свої дії.

Однією з основ жахливого стану судової системи є кругова порука та викликане цим небажання щось міняти. Шановні можновладці, так бийте хоча б по них! Розберіться хто кому «заносить», хто «кришує» політично.

Ми більше не можемо в таких випадках мовчати і чекати ще бозна-скільки. Давайте діяти.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.