Поляки, до вас селять українців, бійтесь!

02 березня 2023, 12:22
Власник сторінки
0
161

російські пропагандисти працюють дуже вправно в Польщі і Україні,

б'ють по найболючіших місцях, намагаючись розпалити ворожнечу між польським та українськими народами.

В Україні пропагандисти кремля поширюють думку про нібито наміри польського Уряду захопити західну частину України, в Польщі - вони «викинули»  фейк, який порушує соціальну проблему та налаштовує польське суспільство проти українців.

Деяким полякам телефонували нібито представники Головного управління статистики Польщі й розпитували, чи готові вони поселити в себе українських переселенців. Тобто, росіяни намагаються позиціонувати українців як ледарів, нероб, які не хочуть нічого робити, хочуть, щоб їм лише давали виплати, гроші, житло. російські польськомовні джерела інформації позиціонують українців як джерело економічних проблем поляків

Усі російські фейки в Польщі та Україні мають ключевий напрямок — це стимулювання антиукраїнських та антипольських настроїв в обох країнах.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.