Неймовірні факти з біографії начальника закарпатської поліції

21 лютого 2023, 23:20
Власник сторінки
Адвокат
0
726
Неймовірні факти з біографії начальника закарпатської поліції

Що ви не знаєте про начальника закарпатської поліції

Як мені стало відомо теперішнього начальника Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Колесника Ярослава Васильовича було звільнено з Національної поліції України з посади начальника відділу у складі управління карного розшуку кримінальної поліції Головного управління Національної поліції у м. Києві (на підставі наказу Головного управління Національної поліції у м. Києві від 08 грудня 2015 року № 101 о/с), а вже через рік і чотири місяці був повторно прийнятий на службу в поліцію на посаду середнього поліцейського складу із присвоєнням спеціального звання «рядовий поліції» (на підставі наказу Головного управління Національної поліції у м. Києві від 10 березня 2017 року № 181 о/с).

30 листопада 2018 року йому було присвоєно спеціальне звання «майор поліції» (на підставі наказу Національної поліції України від 30 листопада 2018 року № 1161 о/с), а вже 12 квітня 2019 року йому було присвоєно спеціальне звання «підполковник поліції» (на підставі наказу Національної поліції України від 12 квітня 2019 року № 372 о/с) … з майора поліції став підполковником поліції всього за чотири з половиною місяці – за які цікаво заслуги перед державою?

Але дивним у біографії нашого 39-річного вже генерала поліції 3-го рангу є не лише це, а й те, що в липні 2020 року останній звернувся до «славнозвісного» вже ліквідованого Окружного адміністративного суду міста Києва з позовом про визнання протиправним наказу Головного управління Національної поліції в Київській області від 10 березня 2017 року № 181 о/с – в частині присвоєння йому спеціального звання «рядовий поліції». І що ви думаєте – суд відкрив провадження попри те, що останній пропустив строк звернення до адміністративного суду на якихось там кілька років.

Що ще цікаво – згідно рішення Окружного адміністративного суду міста Києва від 18 серпня 2020 року в справі № 640/16143/20 вказану справу розглядав суддя Шрамко Ю. Т., тоді як згідно даних Судової влади України справу розглядала суддя Мамедова Ю. Т.

https://reyestr.court.gov.ua/Review/91123335

Це лише в Україні за якихось там чотири роки служби майор поліції може стати генералом поліції – за які ж це цікаво видатні заслуги перед Українським народом? Що януковича в кайданках повернув в Україну? Ні в США, ні в ЄС ви ніде такого не побачите.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.