ОФІЦІЙНА ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВАКЦИНИ ВІД COVID-19

23 липня 2021, 21:51
Власник сторінки
Адвокат
0
234
ОФІЦІЙНА ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВАКЦИНИ ВІД COVID-19

ТЕ, ПРО ЩО НЕ РОЗКАЗУЮТЬ ...

До вашого відома лист Міністерства охорони здоров’я України від 19 липня 2021 року, який підтверджує, що:

на території України не проводилися клінічні випробування
вакцин від коронавірусної хвороби Covid-19, а саме – вакцини Pfizer/BioNTech BNT162b2, вакцини Oxford/AstraZeneca AZD1222, вакцини Moderna mRNA-1273, вакцини Sinovac Biotech CoronaVac, вакцини Serum Institute of India Covishield;

до Міністерства охорони здоров’я України не надходили документи (матеріали) клінічних випробувань вакцин від коронавірусної хвороби Covid-19
, а саме – вакцини Pfizer/BioNTech BNT162b2, вакцини Oxford/AstraZeneca AZD1222, вакцини Moderna mRNA-1273, вакцини Sinovac Biotech CoronaVac, вакцини Serum Institute of India Covishield;

інформація про ефективність, безпечність та якість вакцин від коронавірусної хвороби Covid-19
, а саме – вакцини Pfizer/BioNTech BNT162b2, вакцини Oxford/AstraZeneca AZD1222, вакцини Moderna mRNA-1273, вакцини Sinovac Biotech CoronaVac, вакцини Serum Institute of India Covishield не підлягає розголошенню;

вакцини від коронавірусної хвороби Covid-19 вироблені в генетично модифікованих клітинах нирки ембріона людини (HEK) 293 та містять генетично модифіковані організми (ГМО)
.

Простіше кажучи – наших громадян прививають вакцинами від коронавірусної хвороби Covid-19, інформація про ефективність, безпечність та якість яких не підлягає розголошенню … Виходить, що наша влада витрачає мільярди гривень на придбання вакцин від коронавірусної хвороби Covid-19, при цьому такі не перевіряються уповноваженими національними органами шляхом проведення клінічних випробувань на ефективність, безпечність та якість. Все це виглядає дуже дивно – чому, наприклад, лікарські засоби від онкологічних захворювань, які щороку забирають життя сотень тисяч українців, проходять усі необхідні процедури з метою перевірки їх ефективності, безпечності та якості, а вакцини від коронавірусної хвороби Covid-19, яка за весь час пандемії забрала життя не більше 50 тисяч українців, дозволяється для використання без проведення стандартних для лікарських засобів процедур з метою перевірки їх ефективності, безпечності та якості?

Жодна людина без її вільної згоди не може бути піддана медичним, науковим чи іншим дослідам (ч. 3 ст. 28 Конституції України).

Інтереси та благополуччя окремої людини превалюють над виключними інтересами усього суспільства або науки (п. 1 ст. 2 Конвенція про захист прав і гідності людини щодо застосування біології та медицини: Конвенція про права людини та біомедицину).

Будь-яке втручання у сферу здоров'я може здійснюватися тільки після добровільної та свідомої згоди на нього відповідної особи (п. 1 ст. 5 Конвенція про захист прав і гідності людини щодо застосування біології та медицини: Конвенція про права людини та біомедицину).

Такій особі заздалегідь надається відповідна інформація про мету і характер втручання, а також про його наслідки та ризики (п. 2 ст. 5 Конвенція про захист прав і гідності людини щодо застосування біології та медицини: Конвенція про права людини та біомедицину).

Це норми міжнародного та національного законодавства, які захищають вас від незаконних медичних, наукових та інших дослідів. Однак про них чомусь всі забули …

Як інакше як не медичні досліди можна назвати прививання громадян лікарськими засобами (виробленими іноземними приватними компаніями), які не перевірялися уповноваженими національними органами шляхом проведення клінічних випробувань з метою перевірки їх ефективності, безпечності та якості?

На мою думку те, що зараз відбувається у світі, – це спроба обмеження конституційних та громадянських прав громадян та спроба встановлення тотального контролю над населенням шляхом «промивання мізків» і маніпуляцією масовою свідомістю. Спочатку вас лякають смертю від Covid-19 (а куди ж поділася з інформаційного простору інформація про інші небезпечні і смертельні захворювання, наприклад про онкологічні захворювання, шанси померти від яких у вас більше, ніж від Covid-19), потім «тимчасово» обмежують ваші конституційні та громадянські права – нібито заради загального блага, а вже через деякий час ви звикаєте до таких обмежень – по суті ви самі того не помічаючи добровільно відмовляєтеся від частини своїх конституційних та громадянських прав. Щось подібне ми вже проходили – у 30 - 40-х роках ХХ століття нацисти переконували німців у тому, що всі навколо них є ворогами і щоб перемогти їх потрібно тимчасово обмежити конституційні та громадянські права німців – заради їхнього же блага.

Людство вже другий рік бореться з пандемією Covid-19. Влада і засоби масової інформації щодня переконують нас у тому, що наші конституційні та громадянські права (наприклад, право на свободу пересування, право на особисте життя, право на свободу думки і слова, право на вільне вираження своїх поглядів і переконань, право на мирні зібрання тощо) обмежуються заради нашого же блага. Для багатьох є вже звичним ходити в захисній масці, уникати масові заходи, мати на своєму мобільному телефоні програми, які інформують про твоє місцезнаходження … За менш як півтора роки сотні мільйонів людей по всьому світу добровільно погодилися на обмеження своїх конституційних та громадянських прав – теорія повзучої нормальності на практиці. Правда дивно – наскільки легко за допомогою ЗМІ можна маніпулювати масовою свідомістю?

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: вакцина,вакцинація
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.