ЄДИНИЙ ШЛЯХ ДЛЯ ЗБЕРЕЖЕННЯ УКРАЇНИ – ВІДНОВЛЕННЯ ЇЇ ЯДЕРНОГО СТАТУСУ

19 лютого 2022, 11:07
Власник сторінки
Адвокат
0
247
ЄДИНИЙ ШЛЯХ ДЛЯ ЗБЕРЕЖЕННЯ УКРАЇНИ – ВІДНОВЛЕННЯ ЇЇ ЯДЕРНОГО СТАТУСУ

ІНАКШЕ НАШІ ДІТИ І ДАЛІ ПОМИРАТИМУТЬ НА ВІЙНІ

За нас – українців завжди всі "хвилюються", нас завжди всі "підтримують", але коли "доходить до діла", то ми завжди залишаємося наодинці з ворогом ...

Україна віддала свій ядерний арсенал, підписавши Будапештський меморандум (Меморандум про гарантії безпеки у зв'язку з приєднанням України до Договору про нерозповсюдження ядерної зброї), тому що США, Великобританія та Росія гарантували Україні безпеку, а зараз одна з цих країн готує повномасштабне вторгнення в нашу країну, а інша – заявляє, що підтримуватиме нашу країну лише зброєю. Як це ще можна назвати як не зрада?

Будапештський меморандум порушили всі його учасники, крім України – тому ми маємо повне моральне право теж порушити його відновивши свій статус як ядерної держави.

Ситуація з Україною показала усьому світу, що демократію і права людини захищають лише там, де це вигідно (де потрібно повалити владу, де є природні ресурси тощо).

Який сенс в Організації Об'єднаних Націй, якщо вона не здатна ані попередити, ані зупинити війни, ані захистити одні країни від інших?

Сьогоднішня ситуація показала, що нас – українців ніхто не захищатиме у випадку війни, так чого ми чекаємо – поки нашу країну знову завоюють?

Чому наші українські чоловіки і жінки мають помирати або ставати інвалідами в багаторічній позиційній війні – в якій ворог стріляє по нам, а ми лише обороняємося, щоб не провокувати ворога?

З 2014 року із-за війни з Росією Україна втратила (недоотримала) близько 284 мільярдів доларів США, якби ми ці кошти витратили на переозброєння української армії та відновлення ядерного арсеналу країни, то зараз ніхто не посмів би ставити нам ультиматуми.

Пора Україні відновити свій ядерний статус, щоб з Нею знову рахувалися як з державою, а з українцями – як з народом, інакше ми втратимо свою Батьківщину.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.