Україна не подільна

26 серпня 2022, 16:25
Власник сторінки
Журналист
0
595
Україна не подільна

окупанти намагаються переконати мешканців окупованих територій в тому, що «Україну вже поділили»

Окупаційна влада проводить пропагандистську кампанію на окупованих територіях, спрямовану на зневіру мешканців в українській владі та можливості звільнення.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони у Telegram.

Керівництво великих підприємств Мелітополя отримало вказівку проводити збори та бесіди з персоналом, на яких доводити наступну інформацію: «Україну вже поділили. На території західних областей ввели в обіг польські злоти, в більшості магазинів подвійні цінники. Від росії немає куди тікати. Україна не та, якою була». Заходи налаштовані на підрив морально-психологічної стійкості українсько налаштованого населення, що залишилося в місті.

Зрадники, які побігли за російськими рублями усіляко намагаються переманити на сторону агресора мирних жителів окупованих територій, але ніхто навіть не поміркував, як росія, яка тримає на мінімалках своїх людей, де процвітає пияцтво, безробіття, буде платити їм по 100 тисяч зарплатні??? Як надовго вистачить надрукованих рублів???

Так, звичайно, морально важко жити в окупації, день за днем, місяць за місяцем. У людей просто здають нерви і вони потроху починають зневірятись у всьому. Але, всім мешканцям окупованих територій слід пам’ятати: всі українські землі будуть обов’язково звільнені, Україна залишиться неподільною та унітарною державною, а кожен окупант та колаборант отримає заслужену відплату. Ми переможемо! Україна була, Україна є, Україна буде.

Україна не подільна, Україна об'єднана як ніколи і всі хто прийшов зі зброєю на нашу землю від неї і загине. Українці тримаємося, нас не здолати, смерть рашистським окупантам!

Слава Україні, Героям Слава!!!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: пропаганда,Росія,Україна,інформаційна війна,війна
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.