Україна була, є і буде Незалежною та вільною!

24 серпня 2022, 12:08
Власник сторінки
Журналист
0
127
Україна була, є і буде Незалежною та вільною!

24 лютого, росія пішла повномасштабною війною на Україну. І з того часу привітання набули іншого змісту, ніж були до початку війни.

Сьогодні Україна відзначає 31-й День Незалежності, сьогодні рівно 6 місяців як на українській землі тривають важкі бої. Сьогодні кожен українець, на своєму фронті відстоює власну незалежність у війні проти рашистських окупантів.

День Незалежності України – це символ боротьби, єднання та віри у перемогу, яку всі українці наближають і на передовій, і в тилу.

На цьому у своєму привітанні з нагоди свята тимчасовий виконувач обов’язків голови СБУ, бригадний генерал Василь Малюк.

– День Незалежності уособлює силу й незламний дух українського народу. Бо скільки б не намагався ворог знищити нашу державу, ми знаємо, що обов’язково здолаємо окупантів.

Крок за кроком звільнимо рідну землю, щоб назавжди відкинути російську орду туди, звідки вона прийшла. Це – наша місія. І вона буде успішною, – переконаний він.

Василь Малюк додав, що Служба безпеки України пліч-о-пліч з Силами оборони робить усе, щоб наблизити перемогу. На жаль, у війні з РФ Україна втрачає справжніх героїв – найкращих синів і доньок України.

Але Малюк наголосив, що їхній подвиг пам’ятають, і навіть болючі втрати не спинять визвольну боротьбу.

Найголовніше зараз для українського народу – щоб у багатьох це свято було. Щоб Україна перемогла в цій страшній війні та якомога менше втратила життів своїх людей.

Пишаємося нашими героями! Віримо в нашу Перемогу! Перемогу Незалежної України!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: СБУ,Україна,перемога,війна
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.