Переговори з росією можуть вестись тільки на полі бою

06 серпня 2022, 11:00
Власник сторінки
Журналист
0
318
Переговори з росією можуть вестись тільки на полі бою

Росія – не єдина у світі ядерна держава

Домовлятися про щось з росією - автоматично означає обманювати себе, тому до того моменту, як Україна не звільнить свої території, про жодні домовленості щодо режиму тиші не може й бути мови, росія знову і знову брехатиме і брехатиме.

Експертні кола у США, зокрема представники відомого аналітичного центру RAND, до аналітиків якого прислухається чинна американська адміністрація, радять домовлятися з кремлем, щоб оголосити режим припинення вогню. Таке ж саме заявляли  представники Туреччини під час перемовин щодо зерна у Стамбулі, що може означати те, що за спиною України має місце заколот з метою її здачі агресору.

До того моменту, як Україна не повернеться на позиції до 24 лютого, про жодні подібні домовленості щодо режиму тиші не може й бути мови, адже припинення вогню само по собі не може бути передумовою для ведення мирних переговорів, тому будь-які перемовини можуть вестися лише на полі бою.

Аналітики Rand кажуть про загрозу застосування росією ядерної зброї проти держав – членів НАТО. Чому саме зараз стали активно обговорювати?

В росії вже не перший раз погрожують застосувати ядерну зброю проти України, як тільки у неї виникають значні проблеми на полі бою, вона починає шантажувати застосуванням хімічної, біологічної чи ядерної зброї.

Виникає питання до держав-членів ядерного клубу. Ці країни домовилися, що вони будуть контролювати одна одну у питанні невикористання ядерного озброєння. Росія – не єдина у світі ядерна держава, їх налічується більше 10, так чому ці країни не припинять ядерний шантаж у відношенні України?

Сьогодні весь світ повинен розуміти, що росія розуміє тільки силу на полі бою, ніякі переговори та договори на неї не діють, найбільші та найсильніші країни світу повинні об’єднатися щоб зупинити державу-терориста номер один у світі – росію.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Россия,Украина,НАТО,ядерное оружие,Война в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.