Панове депутати, чиїх будете?

10 грудня 2021, 14:22
Власник сторінки
0
124

Нещодавно мені стало відомо про дуже цікаве депутатське звернення (№ 33 від 25.11.2021)

до обласної адміністрації, автором якого є керівник депутатської фракції політичної партії «Сила і честь» в Житомирській обласній раді Володимир Кропивницький.

У вказаному зверненні пан Володимир вимагає від очільника Житомирської ОДА демонтувати пам’ятну плиту жертвам репресій, яка була установлена в жовтні 2021 Житомирською міською радою біля Пам’ятного знаку жертвам політичних репресій 1937-1938 років для вшанування всіх національних меншин, які постраждали від тоталітарного режиму. Іншою вимогою В.Кропивницького є відкриття на зазначеному місці гранітної плити виключно репресованим полякам.

Цікавим є факт, що майже одразу після свого депутатського звернення В.Кропивницький виїхав до Польщі відзвітуватися про свою діяльність на користь сусідньої країни та підготувати місце для втечі в разі прямої агресії РФ проти України.

Шкода, що представник обраний громадянами України різних національностей, відстоює інтереси лише польської меншини, вислужуючись перед іноземною країною шляхом руйнування пам’яті про інших. Чи відомо про це лідерам інших національних меншин чиї нащадки постраждали від тоталітарного режиму?

Не виключаю, що В.Кропивницький надихнувся прикладом керівника депутатської фракції «Сила і честь» Житомирської міської ради Любові Цимбалюк, яка своєю підтримкою сумнозвісного керівника Житомирської обласної Спілки поляків України Вікторії Щур вже забронювала собі «тепле місце» в Польщі.

Цікаво, чи відомо лідеру політичної партії «Сила і честь» Ігорю Смешко  про скандальну діяльність однопартійців з Житомирщини?

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.