Цинічна спроба піару на тоталітарних репресіях

01 грудня 2021, 15:22
Власник сторінки
0
92

Нажаль в середовищі депутатів Житомирської обласної ради є особи, яким байдуже що робити, аби були дивіденди.

Яскравим прикладом такої діяльності є спроба керівника депутатської фракції політичної партії «Сила і честь» в Житомирській обласній раді Володимира Кропивницького, який активно виступає за відкриття гранітної плити виключно репресованим полякам біля Пам’ятного знаку жертвам політичних репресій 1937-1938 років.

Не дивлячись на те, що в жовтні 2021 відповідною комісією Житомирської обласної державної адміністрації прийнято рішення відхилити звернення Житомирської обласної Спілки поляків України щодо встановлення окремої плити репресованим полякам у зв’язку з встановлення Житомирською міською радою пам’ятної плити для всіх національних меншин, В.Кропивницький на догоду сумнозвісному керівнику Житомирської обласної Спілки поляків України Вікторії Щур,  намагається повторно підняти вказане питання на порядок денний.

В.Кропивницький, який має бізнес в Польщі та цілком ймовірно польське громадянство вирішив відстоювати на території Житомирської області польські інтереси та виступає за повторне проведення засідання вищевказаної комісії Житомирської обласної державної адміністрації, вимагає відміни попереднього рішення.     

Пане Володимире, нагадую, що відокремлене вшанування кожної національності окремо є знущання з історичної пам’яті, у вашому випадку ще й невдалою спробою «зробити собі ім’я», а також можливістю вислужитись перед «пані» Щур.

Подумайте над цим…

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.