Чому представники органів влади уникають

26 жовтня 2021, 14:44
Власник сторінки
0
9

голову Житомирської обласної Спілки поляків України

Вікторія Лясковська-Щур, якій в Польщі стали менше виділяти грошей, за будь-яку ціну намагається заручитися підтримкою представників органів влади. Додатковою ціллю «пані Щур» є отримання доступу до  місцевого бюджету для реалізації польських проектів в регіоні.

Але, досвідчений місцевий політикум не спішить підпускати до себе аферистів, оскільки всім в місті відома зухвалість та жадібність Лясковської-Щур. Про її скандальний характер, пихатість, грубість та жагу до наживи  відомо всім, хто хоч раз з нею стикався.

Оскільки гроші для «пані Вікторії» є основною метою в житті, вона не соромиться їх заробляти на членах своєї організації, які з її допомогою намагаються вступити до вищих навчальних закладів Польщі. Гроші беруться за все. За «безкоштовний» відпочинок дітей у Польщі, за «безкоштовне» вивчення польської мови в суботньо-недільній школі, що діє при Житомирській обласній Спілці поляків України, за консультацію та супроводження документів абітурієнтів, що бажають навчатися у Польщі, за запис на Карту поляка та допомогу у проходженні співбесіди з консулом Генерального консульства Республіки Польщі у м. Вінниці.

Дивує секретар Житомирської міської ради Віктор Клімінський, який всіляко сприяє «пані Щур», не дивлячись на її погрози поскаржитися Президентам України та Польщі про нібито утиски польської меншини місцевою владою. Пора вивчити Клімінському, що на крадії і шапка горить, а Щур кричить про утиски і зразу просить гроші натякаючи, що буде мовчати в разі їх отримання.

Десь так пан Клімінський, думайте! Гра аферистів?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.