Нічого святого 2 :

08 жовтня 2021, 11:32
Власник сторінки
0
153

навіщо голова Житомирської обласної Спілки поляків Вікторія Щур поцупила гранітну плиту репресованим чехам

Нажаль в середовищі керівників національно-культурних товариств Житомирщини  є особи, яким далекі моральні цінності. Мова йде про славнозвісну Вікторію Лясковську-Щур, яка у досягненні своєї мети не гребує нічим. 

Яскравим прикладом такої діяльності є намагання «пані» Вікторії Щур встановити гранітну плиту виключно репресованим полякам поблизу пам’ятного знаку жертвам репресованих.

Оскільки керівництво Житомирської міської ради нещодавно встановило пам’ятну плиту для всіх репресованих національностей і вільного місця для встановлення «додаткової та  кращої плити» для задоволення амбіцій «пані» Щур не знайшлося, остання нічого кращого не придумала, як звільнити місце для своєї, шляхом демонтажу плити репресованих чехів.

Відкриті питання до «пані» Вікторії: хто їй дав право вирішувати, що репресовані поляки потребують більшого вшанування ніж репресовані чехи і де зараз знаходиться демонтована плита чеської меншини. 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.