Нарешті відпустка: яку мрію виконала ТМ «Пошторг» в Вознесенську

28 вересня 2021, 11:27
Власник сторінки
0
20
Нарешті відпустка: яку мрію виконала ТМ «Пошторг» в Вознесенську

Українські пенсіонери продовжують шукати додаткові джерела заробітку заради втілення своїх планів. Скромний розмір пенсії змушує багатьох працювати. Найметкіші пенсіонери виграють гроші в маркетингових акціях.

Мешканка села Вознесенськ Миколаївської області Вітушко Галина Володимирівна якось подивилася в бік маркетингових акцій і не прогадала. Через кілька місяців участі вона виграла грошовий приз від ТМ «». Читайте далі, щоб дізнатися, як саме їй це вдалося.

Галина Володимирівна Вітушко стала переможницею акції від 30 квітня 2021 року. У той день відбулося визначення переможця маркетингової акції програми лояльності «Золотий Фонд». Клієнти «Пошторгу» щоквартально стають учасниками цієї програми. Щоб потрапити в їхнє число, потрібно зробити замовлення у «». Так вчинила і Галина Володимирівна.

Для «Пошторгу» важливо особисто зустрітися з переможцем і показати його всій країні. Незабаром після акції представники компанії та знімальна група приїхали в гості до Галини Володимирівни. Головна мета зустрічі – підписати договір про дарування грошових коштів. Без цих документів Галина Володимирівна не змогла б отримати виграш. Крім того, переможець обов'язково дає інтерв'ю, ділиться враженнями і приймає поздоровлення.

В інтерв'ю «Пошторг» жінка розповіла про себе. Галина Володимирівна – вдова військовослужбовця. Незважаючи на пенсійний вік, вона продовжує працювати в сфері охорони. Має кілька дітей і онуків. Велика родина – це головна радість пенсіонерки. Напевно її життя стало б ще більш радісним, якби вона могла з'їздити у відпустку.

У цьому їй і допоможе «Пошторг». Грошові призи компанії вже виконали величезну кількість бажань різних людей з усіх куточків України. Настала черга Галини Володимирівни. Робота і домашні клопоти не роблять її здоров'я міцнішим, тому жінка має намір витратити виграш на оздоровчу відпустку. Вітаємо її з цією довгоочікуваною можливістю!

У перемогу жінка спочатку не повірила, а тепер з радістю планує відпустку. Іноді так трапляється в житті: люди відкидають унікальні можливості, які їм підносить доля. Не упускайте свою можливість – беріть участь у маркетингових акціях «Пошторг». У всіх учасників рівні шанси на перемогу, тому наступний грошовий приз легко може вирушити до вас. Переходьте за посиланням нижче, щоб побачити, як раділа виграшу Галина Вітушко.

Автор статті: Тетяна Андрюшина

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: деньги,победа,выигрыш,победитель
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.