Демократична Україна

17 вересня 2021, 10:22
Власник сторінки
0
56
Демократична Україна

Відповідно до рішення Генеральної асамблеї ООН, 15 вересня, відзначали день демократії. Для нашої держави це особливий день.

За роки свого існування Українастала асоціюватися з державою, в якій постійно йде боротьба за демократію. Наша країна одна з тих, хто неодноразово доводивсилу «влади народу» не лише словом, а й ділом.

Навіть якщо не розглядатироки волевиявлення козацтва та інші приклади боротьби за власну незалежність, згадаймоПомаранчеву революцію та Революцію гідності. Що це як не приклад волевиявлення народу, бажання створення «вільного» суспільства та життя в демократичній державі.

Український народ завжди прагнув бути почутим і його «почули». При чому не лише всередині країни, а й ззовні. Так, навіть в США відзначають демократичність нашої держави, зокрема, американських політолог ФренсісФукуяма, зазначив: «Україна знаходиться на передовій світової боротьби за демократію. Особливо після того, як Росія окупувала Крим і Донбас».

Вказане є ще одним доказом демократичності українського суспільства. Адже під час загрози втрати власної державності та свободи, яка нависла над нами разом з російською агресією, ми вистояли. І довели всьому світові готовність єдино боронити незалежну Україну від «східного» ворога.

Тож слава українській демократії. Слава Україні!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Наша Україна,демократія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.