УПЦ (МП) готується до провокації

19 серпня 2021, 14:59
Власник сторінки
0
110
УПЦ (МП) готується до провокації

Думки про візит Варфоломея

За останній місяць інформаційний простір України повністю «поглинуло» релігійне питання. Вказане пов’язане з візитом Вселенського Патріарха Варфоломія.

Здавалося б все логічно, приїзд людини настільки високого рангу й повинен викликати захоплення, особливо в парафіян ПЦУ. Проте, чомусь «шум» навколо зазначеної події створюють представники УПЦ (МП).

Варто сказати, що до заяв представників РПЦ в Україні, зокрема, щодо  канонічності свого находження на території нашої держави, розповідям про «не такий Томос» ми вже звикли. Навіть, із залякування власних прихожан візитом Вселенського Патріарха Варфоломія вже сміятися перестали.

Проте представники УПЦ (МП) продовжують дивувати. Зрозумівши, що всі плани РПЦ зірвати приїзд патріарха провалилися, вони вирішили особисто прийти на зустріч, мовляв, щоб задати незручні «питання».

         У цій ситуації насторожує навіть не те, що представники релігійної спільноти, які неодноразово виступали проти приїзду Варфоломія, тепер «радо» бажають з ним зустрітися. Хвилю те, що вказаний «мітинг» під стінами ВРУ, особливо під час візиту патріарха, може бути використаний іноземними країнами для провокацій. А це вже, можливість нанесення реальної шкоди авторитету України на міжнародній арені. Кому це вигідно – питання риторичне.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: УПЦ МП,ПЦУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.