Небезпека діяльності МГР «АллатРа» для України

08 вересня 2021, 14:36
Власник сторінки
Журналіст
0
37
Небезпека діяльності МГР «АллатРа» для України

Секта, АллатРа

З 2011 року на території України фіксується діяльність так званого «Міжнародного громадського руху (МГР) «АллатРа», який являє собою симбіоз окультного релігійного культу та організації, яка завуальовано пропагує в українському суспільстві проросійське бачення України як васала «старшого слов`янського брата».

Керівником вказаної структури є Данілов Ігор Михайлович, 1968 р.н., колишній мешканець м. Макіївка Донецької області. Працював шахтарем, але залишив професію через отримання виробничої травми. У теперішній час позиціонує себе в якості «доктора мануальної практики, академіка, професора вертеброревітології, академіка», має власну «клініку» у м. Києві. Жодних офіційних патентів, а також підтверджень здобуття ним фахової медичної освіти, присвоєння йому вчених звань «професора» та «академіка» немає

МГР «АллатРА» має прибічників майже на усій території України та намагається залучати нових громадян до себе шляхом:

·видання і поширення відповідної псевдо-релігійної літератури;

·розміщення рекламної інформації в метро, на вуличних біл-бордах, рекламних листівок в громадських місцях;

·створення тематичних груп у соціальних мережах.    

Активісти вказаного руху, окрім запису відео у дусі  «ми за все хороше і проти всього поганого», використання безкоштовної праці своїх адептів, збору коштів, все активніше «проштовхували» в український інформаційний простір проросійські тезиси про «необхідність об`єднання слов`янських народів (України, Росії і Білорусії) на засадах всепрощення, миру і любові; необхідності припинення війни, яка заважає побудові в Україні гармонійного суспільства».

Щоб не наражатися на зустріч із патріотами України адепти МГР «АллатРа» записують відео, проводять багатогодинні конференції, та ховаються у соцмережах та поступово нарощують кількість своїх адептів, яким одразу намагаються промити мізки.

Якщо ваші рідні, друзі чи знайомі потрапили до МГР «АллатРа» поставтесь до цього з розумінням, бо вони туди потрапили не від хорошого життя. Розкажіть про небезпеку псевдосекти, запишіть їх до психолога і взагалі проводьте з рідними більше часу. Вказаний рух зруйнував уже не одну сім’ю і може нанести ще чималу шкоду психічному здоров’ю українці. Бережіть себе і своїх близьких.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: секта,Ложь,здоровье нации,АллатРа
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.