Клієнтка «Родинного Клубу» розповіла про довгоочікувану перемогу

27 травня 2021, 12:18
Власник сторінки
0
28

Мешканка Івано-Франківської області на власному досвіді дізналася: покупка товарів у «Родинного Клубу» призводить до радісної перемоги, цікавих зустрічей і нових фінансових можливостей.

Галина Степанівна Ориджук живе звичайним життям. Вона пенсіонерка, але також займається вирощуванням овочів на продаж. Це допомагає Галині Степанівні отримувати додатковий дохід, адже пенсії на виконання бажань не вистачає. Коли жінці запропонували участь в акції «Родинного Клубу», вона зрозуміла: це нові фінансові можливості для неї та всієї родини. 

ТМ "Родинний Клуб"дарує людям щастя більше 10 років. У компанії можна замовити товари і для побуту, і для здоров'я, і ​​для краси. Хтось задовольняється хорошою продукцією, але багатьох цікавить можливість розбагатіти. Щоквартально "Родинний Клуб" влаштовує маркетингові акції за своєю програмою лояльності «Золотий Фонд» і дарує грошові призи. Акція, в якій перемогла Галина Степанівна, відбулася 26 лютого 2021 року.

null

Популярність у таких заходів з'явилася не відразу. Люди вважали, що витрачають гроші просто так, а переможець насправді підставний. На щастя, такий розвиток подій є неможливим. 
Кожному замовленню присвоюється унікальний номер. Переможця визначають випадковим чином за допомогою лототрону. Представник компанії по черзі дістає звідти капсули з цифрами, щоб сформувати семизначний номер щасливого замовлення. Кому належить номер цього замовлення, той і отримує грошовий приз. 

Щоб якомога швидше роздобути виграні гроші, потрібно підписати документи. «Родинний Клуб» особисто привозить їх переможцю разом з квітами, радісними привітаннями та сертифікатом на пам'ять. Так відбулося знайомство Галини Степанівни з представниками компанії. Жінка була безмежно вдячна і порадила кожному українцю вірити в свою удачу.

"Треба вірити в себе, купляти хороші товари, і перемога буде. Головне - надія і віра", – прокоментувала переможниця.

На що ж вона витратить свій приз? За словами переможниці, планів у неї багато. Наприклад, потрібно удосконалити сімейний бізнес з продажу овочів, щоб збільшити доходи, а також виконати мрії дітей і онуків.


«Протягом усього часу існування компанії нашої мотивацією залишаються емоції переможців. Якщо людина усміхнена, щаслива, рада своїй перемозі та мріє ці гроші витратити на щось бажане, тоді й ми щасливі», – коментують представники «Родинного Клубу».



Переходьте за посиланням нижче, щоб своїми очима побачити реакцію Галини Степанівни на перемогу, і пам'ятайте: виграти може будь-який клієнт «Родинного Клубу»:

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Игра,маркетинг,акция,каталог,победители,лотерея,розыгрыши
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.