Збережемо сім'ю – збережемо світ!

15 травня 2021, 07:28
Власник сторінки
0
75113
Збережемо сім ю – збережемо світ!

Сім’я завжди була і буде основним чинником, який формує свідомість людини та її духовний світ. Знищення сім’ї – це знищення сучасної цивілізації і перетворення людини на тварину.


Сьогодні весь світ відзначає міжнародний день сім’ї. Ця дата, впроваджена ще в 90-х роках минулого століття, мала сприяти поглибленню розуміння питань родини та об’єднати можливості різних країн світу для вирішення проблем, пов'язаних із сім'єю. В той час світова спільнота була серйозно стурбована проблемами сім’ї та її значенням у виховному процесі підростаючого покоління.

В наш час цих проблем не стало менше. Навпаки, вони суттєво збільшилися. Адже не секрет, що нівелюється саме поняття про сім’ю. В багатьох країнах світу поступово забороняється використання таких термінів як «тато», «мама», «брат», «сестра», сім’я» та інших. Натомість, вводиться так звана «інклюзивна лексика», яка використовує безвідносні поняття, що не вказують ні на стать, ні на сімейну ієрархію окремих людей.

 Так, замість «тато» пропонується говорити «родич №1», а замість «мати» – «родич №2». Також всіляко насаджується гендерна ідеологія, згідно якої людина отримує стать не при народженні, а шляхом власної самоідентифікації, і таким чином, втрачає чітке бачення своєї біологічної приналежності. 

Такі речі призводять до повної нівеляції не тільки самого поняття сім’ї, але й до інституту сімейних цінностей взагалі. Все частіше в інформаційному просторі з’являються заклики знищити християнське розуміння родини, а традиційне сімейне життя називається «нуклеарним», тобто радіоактивним. Чому? Тому що не дозволяє перетворити сім’ю на розмінну монету для морально-деградуючого суспільства. 

Звідси виникає не просто нагальна потреба в захисті сімейних цінностей, а постає питання життя та смерті нашого суспільства загалом. По-перше, мова йде про надсерйозну демографічну кризу, в якій вже кілька десятиліть поспіль знаходиться західний (читай – постхристиянський) світ. Всі сучасні інструменти, які подекуди пропонуються державними органами влади для вирішення цієї кризи, будуються не на духовних цінностях, а на секулярній основі, а відтак є бездієвими. 

З іншого боку, все більших обертів набирає ЛГБТ-пропаганда, яка цілеспрямовано бореться проти сім’ї, проти моралі та християнських принципів побудови суспільства. Крім того, ця пропаганда тільки поглиблює кризу сім’ї, в якій перебуває сучасна людина. До чого вона призведе, здогадатись не важко – до знищення сімейних цінностей.

Сьогодні слід нагадати, що сім’я завжди була і буде основним чинником, який формує свідомість людини та її духовний світ. Знищення сім’ї  – це знищення сучасної цивілізації і перетворення людини на тварину. Ми маємо об’єднати свої зусилля для того, щоб стати на захист родини, адже від її процвітання залежить не тільки добробут кожного із нас, але й добробут нашого народу. Загалом, від нашого ставлення до сім’ї залежить життя як нас самих, так і наших дітей. 
Збережемо сім’ю – збережемо світ!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.