Для чого нашим дітям ЛГБТ-пропаганда?

31 січня 2021, 16:29
Власник сторінки
0
14839
Для чого нашим дітям ЛГБТ-пропаганда?

Книжку про одностатеві стосунки ми сприймаємо через призму боротьби з традиційними цінностями українців.


Нещодавно український медіа-простір сколихнула новина про те, що Міністерство культури України та «Український інститут книги» витратили 666 тисяч гривень бюджетних коштів на придбання книг для дітей, які відверто пропагують ЛГБТ-стосунки. За переконанням українських чиновників, комікс «Принцеса+принцеса: довго і щасливо» покликаний подолати «стереотипні уяви» про стосунки між людьми. 

Напевне, під «стереотипними уявами» в даному випадку слід розуміти позицію, яка не бачить морального та раціонального пояснення одностатевим стосункам. Позицію, яка чітко висвітлена у Святому Письмі та є традиційною для українського народу. 

Слід відзначити, що ініціатори появи ЛГБТ-літератури в дитячих бібліотеках України використовують слово «стереотипний» для того, щоб показати - будь-яка альтернатива пропаганді одностатевих стосунків носить негативний відтінок. Проте, «стереотип» не завжди вказує на негатив. Наприклад, в багатьох випадках це слово може цілком справедливо бути синонімічним терміну «традиція». Тому, книжку про одностатеві стосунки ми сприймаємо, переважно, через призму боротьби з традиційними цінностями українців.

В цьому контексті, намагання «подолати» речі, які протягом століть вважалися нормальними, однозначно трактується як агресивне нав’язування чужих для нас норм поведінки. Цей рух є тим більш небезпечним, адже він спрямований проти дітей, які тільки вчаться бачити світ і шукати в ньому своє місце. В цьому розрізі, поява подібних книг виглядає як спроба поступового формування світогляду, який є чужим для християнської картини світу, а також налаштовує людину на несприйняття всього того, що було продиктовано тисячолітньою культурою нашого народу. 

Ми не будемо торкатися моральних аспектів подібної літератури, вони і так є надто очевидними, а зазначимо тільки, що нав’язування подібного погляду на світ не пояснюється ніякими раціональними чи прагматичними міркуваннями. Людина народжується з притаманними їй статевими властивостями, які визначаються не вихованням або світоглядом, а цілком біологічними факторами. 

І дуже прикро, що в Україні є люди, які не розуміють цієї прописної істини. Проте, лякає не це, а те, що ці люди намагаються нав’язати своє бачення всім іншим.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.