Пропагандисти так званих "ДНР" і "ЛНР" вкотре зганьбилися

02 грудня 2020, 09:56
Власник сторінки
mega.balent@gmail.com
0
113
Пропагандисти так званих  ДНР  і  ЛНР  вкотре зганьбилися

Пропагандисти так званих "ДНР" і "ЛНР" вкотре зганьбилися. Вони назвали неформальну й неофіційну зустріч із російськими представниками виступом на засіданні Радбезу ООН.

Брехні пропагандистів встигли поширити і росЗМІ. Так, Интерфакс з посиланням на так зване МЗС однієї із псевдореспублік поінформував, що їх представники нібито виступлять на засіданні РБ ООН. Темою зустрічі буде "Комплекс заходів щодо виконання мінських угод 2015 року з врегулювання в Україні".

Щоправда, російські ЗМІ уточнили: зустріч відбудеться за формулою Аррії.

Що це за зустріч

Зустрічі за формулою Аррії є конфіденційними та неформальними. Вони не належать до заходів Ради Безпеки і скликаються за ініціативою його члена або членів.

Ініціатори зустрічі можуть приватно поспілкуватися з особами, думку яких хотіли б почути.

Ці засідання не проводять в залі Ради Безпеки ООН, а співробітники Секретаріату, за винятком усних перекладачів і співробітника з конференційного обслуговування, не беруть участі в таких заходах. Про проведення цих засідань не оголошується в "Щоденному Журналі Організації Об'єднаних Націй".

Тож у стінах Радбезу ООН 2 грудня відбудеться неформальна та неофіційна зустріч між проросійськими бойовиками та офіційними представниками Росії. Вона пройде в онлайн-форматі.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.