Обережно Щур!

12 жовтня 2020, 14:20
Власник сторінки
0
144

На минулому тижні отримав дуже дивний дзвінок…

Телефонувала мені дівчина з пропозицією підтримати на виборах керівника Житомирської обласної Спілки поляків України Вікторію Анатоліївну Лясковську-Щур, яка балотується до Житомирської міської ради.

На моє запитання звідки у неї наявні мої персональні данні, дівчина на іншому кінці дроту відповіла, що я вивчав при Житомирській обласній Спілці поляків України польську мову і тоді залишив свої паспортні дані та номер телефону.

І дійсно, я згадав, що у далекому 2017 році я був слухачем вказаних курсів і разом з своїми одногрупниками давали свої прізвища, імя, по-батькові та номери мобільного телефону, але я точно пам’ятаю, що згоду на обробку своїх персональних даних, їм або третім особам, не надавав.

Виходить цікава ситуація, що Вікторія Лясковська-Щур роками збирає персональні дані осіб, які вивчають польську мову при очолюваному нею товаристві, а потім передає їх третім особам, які використовують її у своїх цілях.

Хочеться нагадати Вікторії Щур, що незаконна обробка персональних даних та втручання в особисте життя особи тягне за собою відповідальність, встановлену законом.

Закликаю осіб, які отримали подібні дзвінки звернутися до правоохоронних органів з вимогою припинити незаконне використання персональних даних.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.