Зрадник Батьківщини!

07 вересня 2020, 16:48
Власник сторінки
mega.balent@gmail.com
0
36
Зрадник Батьківщини!

Кузнецов Станіслав Геннадійович, 28.05.1983 р.н., народився у м. Донецьк.

У 2014 році, підтримуючи агресивну політику РФ щодо України та її цілісності, Кузнецов С.Г. зрадив Батьківщину і став російським найманцем вступивши до лав незаконних військових формувань, як стрілець військовослужбовець ротно-тактичної групи РТГр «Карпати»; член НВФ «КАЗАЧИЙ СОЮЗ «ОБЛАСТЬ ВОЙСКА ДОНСКОГО» – позивний «Гурвинок».

Окрім участі у збройному протистоянні проти добровольчих батальйонів та військових підрозділів Збройних сил України, як бойовик-терорист незаконних збройних формувань так званої «ДНР», Кузнецов С.Г., з метою особистого збагачення, разом із своїми поплічниками займалися грабуванням, викраденням та катуванням місцевого населення у м. Донецьк та інших населених пунктах тимчасово окупованої території Донецької області.

Як ми бачимо з біографії останніх років сумно звісного «героя» Кузнецова Станіслава Геннадійовича, останній є грабіжник, кат та терорист, який не тільки зрадив Батьківщину, а виявився злочинцем для населення яке визвався «захищати» за ради своєї особистої наживи.

Країна має знати своїх "героїв"

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.