Все ж таки «русские своих бросают»...

27 серпня 2020, 16:19
Власник сторінки
0
6819

“Русские своих не бросают....” Для чого хтось придумав таку нісенітницю?

Бо, нічого дурнішого в своєму житті я не бачив і не чув, аджебезліч фактів говорять самі за себе. Давайте наведемо декілька прикладів, щоб все зрозуміти і розкласти по своїх місцях. Зробимо це просто за допомогою історії, деяких особливостей “загадкової російської душі” та опираючись на факти.

Отже, давайте розберемо, як росіяни кидають своїх на прикладі «загадкової російської душі». Як е писав великий російський письменник-сатирик і публіцист М.Салтиков-Щедрін «Якщо в Росії починають говорити про патріотизм, знай: десь щось вкрали». Ми ж, трохи перефразуємо цей вислів, з огляду на яскравий колорит душевної гами росіян. Якщо росіяни про щось говорять, і говорять про це наполегливо - значить воно так і є, тільки з точністю до навпаки.

Не вірите? Давайте перевіримо. Скільки разів у 2014 році у Путіна питали «чи приймають російські війська участь у подіях «Русской весны» в Криму?». У відповідь весь світ чув - "російських військ в Криму, крім заявлених в домовленостях немає і бути не може"...

Мало того, що Путін виявився негідником і брехуном, так він ще і безпам'ятний. Тому що через рік. після вищезгаданих подій, коли його знов запитали про присутність і участь російських військ, що він відповів? «Ми ніколи і не приховували факту присутності і участі наших військ в операції по поверненню Криму».

А тепер, давайте до фактів. «Русские своих не бросают?» В першу чергу хочеться звернутися до жителів раю небесного на землі, "ЛДНР". Надивившись на події в Криму 2014 року ви і собі вирішили погратися в незалежність. Розпалені російською пропагандою тим, що «своих небросают» вирішили створити незрозуміло що, під назвою «Новоросія». І чим ближче підходив момент з референдумом, тим більше було вже вищезгаданих криків. Вже тоді можна було здогадались, що щось піде не так... Ну як зараз, не кинули вас росіяни? Де зараз ця міфічна країна? Я думаю, що навіть казкова «Нарнія» реальніше міфічної «Новоросії».

Гаразд, не будемо згадувати 2014 рік. Припустимо, все пішло чітко за планом. Далі ми чули викрики про те, що Росія прийме всіх охочих виїхати від війни на Донбасі (яку сама Росія і розв'язала). Знову почалося «русские своих не бросают!». Знову підйом «патріотизму» та іншої нісенітниці. Але, не забуваємо, коли росіяни, про щось говорять наполегливо і багато, то так і є, тільки навпаки.

Не минуло й декілька років, як Росія черговий раз довела що росіяни своїх тільки і роблять, що кидають. Мова йде про журналістку Олену Бойко, яку депортували з Росії прямо в серце ненависної України - до Києва, про Євгена Гайворонського — кримчанина, який так радісно підтримував анексію, а потім якого вже не так радісно доправили на материкову Україну. Ось живі приклади як росіяни чудово те й роблять, що «своих бросают», а ви і далі сидіть, і вірте в І Путіна, «Новоросію» і «русский мир».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Россия,Украина,Новороссия,российские войска,русские оккупанты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.