Безкоштовний відпочинок та благодійні внески за нього

26 серпня 2020, 17:01
Власник сторінки
0
114

для голови Житомирської обласної Спілки поляків України Вікторії Лясковської-Щур

Дорогі житомиряни, будьте уважними, ви можете стати жертвами чергового шахрайства за участі Вікторії Лясковської-Щур. Хочу Вас попередити, що В.Лясковська-Щур заробляє на членах своєї громадської організації.

Повідомляю Вас, що денні табори, які організовує В.Лясковська-Щур є повністю безкоштовними. Неурядова організація «Свобода і демократія» виділила кошти,  які покривають всі витрати, в тому числі за транспорт на який збирає з Вас кошти голова Житомирської обласної Спілки поляків України. Більше того, В.Лясковська-Щур отримує зарплатню від польської сторони за проведення вказаного табору. Але ж цього замало і пані Вікторія вирішила економити польські кошти на харчуванні для дітей, які в подальшому осіли в її кишені.

Таким проведенням денного табору В.Лясковська-Щур здивувала навіть депутата Житомирської міської ради Володимира Тичину, який на безоплатній основі дозволив В.Лясковській-Щур користуватися інфраструктурою «Крошенського парку». Надаючи звіт польській стороні про витрачені кошти, пані Вікторія чомусь забула вказати, що територія парку та частування, які надав В.Тичина були безкоштовними…  

На жаль, зазначений випадок є непоодиноким і Лясковська-Щур з року в рік цим користується. Брати гроші з довірливих людей – це життєве кредо пані Вікторії, яким вона керується вже багато років.

Платити кошти вказаній особі, вирішувати Вам. Я пишу це, лише з однією метою, аби ЗАСТЕРЕГТИ.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.