Спалені мости Сергія Сивачука

21 серпня 2020, 10:08
Власник сторінки
предприниматель
0
58
Спалені мости Сергія Сивачука

Наші джерела з числа поінформованих представників центрального керівництва «Національного корпусу» повідомляють, що у Андрія Білецького урвався терпець

 і він нарешті дозрів до рішення усунути з посади керівника Прикарпатського осередку свого давнього соратника Сергія Сивачука.

Останньою краплею стала раптова перевірка, проведена впливовими партійцями, стану виконання вказівки, що передбачала визначення найбільш постраждалих у результаті повені в області мостів та надання пропозиції щодо розміру фінансування необхідного на їх відновлення, яке мало виділятись партією.

 Не будемо аналізувати законність такої ініціативи лідерів «Національного корпусу», оскільки державою вже виділено відповідні кошти і вони мають пройти відповідні тендерні процедури. При цьому, не зрозуміло, як партійні, або ж «спонсорські» кошти можна включити в даний процес. Як зрештою не будемо аналізувати і моральність даної ініціативи напередодні виборів до місцевих рад.

Звернемо увагу читачів на моральності С.Сивачука.

Він з притаманною легкістю, перебуваючи в цей час на морському бережку, визначив ряд об’єктів та направив їх на погодження до партійних босів. Врахувавши, звичайно, свій ґешефт.

Але на біду нашого героя в область, без оголошення, попередження, таємно прибула вищевказана комісія, яка відвідала запропоновані об’єкти, оглянула їх і зробила відповідні висновки щодо рівня їх пошкодження. Як з рештою і щодо рівня морального, ідеологічно «пошкодження» самого Сергія Сивачук.

За нашою інформаціє такий злив останнього став можливий у тому числі і за сприяння окремих місцевих партійців, яких «уже дістав цей піонервожатий зі своїм дитячим садком».

У сухому залишку – Сивачук, як і інші партійні лідери, вирішив поживитися на партійних грошах. Але не вийшло. Тепер він напевно сильно шкодує, що запустив у своє тихе підлітково-юнацьке царство людей більшої вагової категорії, з іншими, не дитячими, амбіціями, які грають жорстко і не сильно переймаються накладанням на них штрафних санкцій у вигляді зменшення розміру зарплати за невиконання команди місцевого вождя. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.