Чиїх Ви будете, панове чехи?

21 серпня 2020, 09:36
Власник сторінки
0
150

Нещодавно стала відомою інформація, що житомирська чеська спільнота планує облаштувати в мікрорайоні Крошня меморіал, приурочений до створення етнічними чехами цієї частини міста.

Як житель мікрорайону Крошня, нічого поганого в цьому не бачу, ми живемо в демократичній країні, де національні меншини мають право для реалізації власних бажань, крім того їхні пращури брали участь у будівництві цієї частини міста.

Попри це є одне суттєве але… . Для реалізації такого плану потрібні кошти, і для мене дуже дивно, що очільниця Житомирської спілки волинських чехів Людмила Чижевська “знайшла” фінансування в представника проросійської політичної партії «Опозиційна платформа - За життя», Володимира Тичини, натомість пообіцявши всебічну допомогу в проведенні передвиборчої агітації.

І ось тут виникає питання до етнічних чехів: Ви проживаєте в Україні, яка, за Вашими ж словами, для Вас є другою Батьківщиною, у Вас тут сім’ї, діти та друзі, то як же тоді Ви можете підтримувати проросійську партію, керівник якої, крім того, що є кумом керівника держави-агресора, відверто підтримує ворога України?

Особисто мене, ця інформація не те, щоб образила, але шокувала, а Вас?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.