Дебют одесита Домбровського в ролі політичного страстотерпця

05 серпня 2020, 16:25
Власник сторінки
предприниматель
0
38
Дебют одесита Домбровського в ролі політичного страстотерпця

Наприкінці липня відомий своїми низькопробними відео блогер і, як кажуть недалекі, актор Стас Домбровський влаштував в залі Приморського районного суду Одеси видовищний та «смертельно небезпечний»

перформанс, порізавши собі горло.
«Чоловік після оголошення йому підозри в скоєнні хуліганських дій самостійно прийшов до суду, де йому обрано запобіжний захід - утримання під вартою. Почувши рішення суду, 41-річний підозрюваний лезом поранив собі шию. його госпіталізовано», - повідомили в поліції.

Хуліганські дії мали місце в ніч з 20 на 21 липня біля кафе «Віват», коли Домбровський, нібито, захищаючи свого товариша по цеху Євгена Гавриленка, наніс удар чоловіку, який виявився військовослужбовцем та учасником бойових дій. Від удару військовий впав на землю та знепритомнів.

Відомо, що потерпілий намагався вгамувати Євгена Гавриленка, який, спільно зі своїми товаришами, гучно проводив дозвілля, порушуючи громадський порядок та елементарні правила поведінки в громадському місці.

Реакцію правоохоронних органів на побиття людини псевдопатріот Домбровський сприйняв як помсту влади за раніше оприлюднений ним відеоролик, в якому він, використовуючи нецензурні епітети, охарактеризував В.Зеленського та його родину.

Взагалі, аморальна поведінка та неконтрольований потік нецензурної лайки є основними методами громадської та журналістської діяльності колишнього наркомана Стаса Домбровського, який в сукупності 11 років провів у місцях позбавлення волі за крадіжки та грабежі, де поповнив свій лексикон характерними для цих місць висловлюваннями.

Останнім часом різносторонній Стас Домбровський позиціонує себе патріотом України та представником націоналістичних організацій Одеси. Товаришує з лідерами таких організацій, як «Автомайдан Одеса», «Державницька ініціатива Яроша», «Національний спротив», які, на жаль, відомі громадськості в якості організаторів та учасників рейдерських захоплень, кришування незаконних гральних закладів та повій, побитті справжніх громадських активістів, а також інших не зовсім законних дій в інтересах одіозного голови Одеської міської ради Геннадія Труханова.

Також, в патріотичних колах відзначають, що Домбровський влаштовував характерні для нього флеш-моби в інтересах «тіньового керівника» Одеси Володимира Галантерника, який вже багато років проживає у Лондоні та віддалено керує одеськими бізнес-активами.

Водночас, незважаючи на декларований патріотизм, Стас Домбровський підтримує далеких від української ідеї політиків, зокрема, Анатолія Шарія, депутата «ОПЗЖ» Іллю Ківу та Едуарда Панченка, колишнього учасника проросійської партії «Родіна», лідер якої Ігор Марков перебуває у міжнародному розшуку.

Наприклад, в одному із власних відеосюжетів Домбровський називає Шарія справжнім патріотом України. В іншому - бере інтерв’ю у Ківи та називає його «нормальним мужиком». У свою чергу, «нормальний» Ківа виклав у соцмережах відеоролик, де висловлюється на підтримку Домбровського після обрання йому запобіжного заходу.

         Саме тому, Стас Домбровськй дійсно є многогранною постаттю, яка вміє гучно мовити про патріотизм, обережно, чисто зеківським способом «на відтяжку», полосувати лезом шию (просто поріз на шкірі), нібито, в знак протесту проти «режиму», одночасно співпрацюючи з окремими власть імущими та вихваляючи політиків, які мають неоднозначну позицію відносно інтересів української держави та Українського народу.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.