Коронавірус-19: як знизити ризики захворювання

15 червня 2020, 15:28
Власник сторінки
Заступник директора Українського інститута дослідження екстремізму
1
523
Коронавірус-19: як знизити ризики захворювання

COVID-19. 656. Сьогодні на третину зросла кількість інфікованих порівняно з минулим понеділком


Знову маємо найвищі показники - як для понеділка - протягом усього періоду епідемії. І - вперше ми маємо показники понеділка вищі за те, що було в попередню неділю.

Влада, водночас, дала чітко зрозуміти, що якщо і буде посилення карантину, то вже якимись уявними методами - наприклад заявами про збільшення транспорту на маршрутах. Ахаха.

Це дійсно смішно - особливо тим, хто коли небудь добирався сільським автобусом. І навіть гіпотетично уявити, що з'являться альтруїсти готові допомогти "лишніми автобусами" - то можемо отримати Бровари-2.

Зате в межах антиепідемічних заходів - поставили під питання проведення ЗНО. А це - ледь не єдину успішну реформу з людським обличчям, яка відбулась за весь час незалежності.

Замість того, щоб просто розсадити дітей з дотриманням дистанції (можна навіть на відкритих площадках) - ЗНО вирішили скасувати. Поки що пробне. Ну як скасували - заявили, що його можна зробити онлайн. Дуже смішно - особливо для тих, хто знає, що онлайн можна робити ЗНО щодня - хоч по мільйону. Що я можу сказати - скасовувати щось завжди простіше і ефектніше. Останнє - далеко не синонім ефективності.

І до відома. Може комусь буде цікаво. Київська влада заявила, що поверне карантин назад, якщо кількість хворих буде більше 24 на 100 тис (яка епідемічна цінність цих цифр мені не зрозуміло. зате якщо збільшити 12 (число яке використовувалось для "запуску метро") вдвічі - то виходить воно. Статистика проти коронавірусу рулить. А так. Я обіцяв число. 103 (символічно, так?) і більше хворих щодня по столиці протягом тижня і отримаємо ті самі 24

Ну і пам'ятайте - для того, щоб знизити ризики захворювання треба дотримуватись природної, а не соціальної дистанції)
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: карантин,ЗНО,Бровари,дистанційне навчання,захворювання дихання,коронавірус
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.