Демони серед нас

13 березня 2020, 18:11
Власник сторінки
0
14

Демони серед нас

Однією із останніх жертв злочинної діяльності секти В.Мунтяна – ВДЦ «Відродження» стала польська сім’я, яка під гіпнозом внесла своє майно на суму 470 тис.євро. По даному факту було порушене кримінальне провадження згідно якого було б необхідно негайно призупинити злочинну діяльність релігійних сект типу «Відродження». Діяльність Білого братства «Марії Деві Христос» і посольства Божого під псевдо релігійними лозунгами і процвітання профанації віри з метою вимагання грошових коштів нажаль нас так нічому і не навчили.

      Необхідно заборонити усім нотаріальним конторам в Україні укладати договори з особами, які знаходяться в стані психологічного впливу, оскільки людина знаходячись у гіпнотичному стані не може усвідомлювати свої дії при укладанні нотаріального договору. Таких чином таких нотаріусів необхідно не тільки притягувати до відповідальності, а й саджати до в’язниці. 

      Громадяни України, схаменіться, задумайтесь та забороніть пропаганду сектантських проповідей В.Мунтяна. Ми втрачаємо не тільки матеріальне, але і наше майбутнє – дітей, які становляться жертвами сектантських проповідей типу «Відродження».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.