Голобородько переміг Зеленського

04 березня 2020, 22:10
Власник сторінки
Политический и экономический эксперт
0
67
Голобородько переміг Зеленського

Гончарука зняли, хоча логіки Зеленського у цій відставці я не бачу. Льошу потрібно було відправляти у відставку ще три місяці тому.

Якщо ні – то тримати його ще місяців зо три-чотири. Ну а потім натискаєш велику кнопку на унітазі, аби усе Г поплило в каналізацію.

Чому так?

Бо, ВЖЕ новий прем’єр-міністр, судячи з його виступу в парламенті, нічим не відрізняться від свого попередника. Чого лише вартує його ініціатива про перерозподіл надходжень та видатків з метою оптимізації державних коштів. Мова йде не про збільшення надходжень до ДБ, а про перерозподіл. Ну про що може йти далі мова? На усі запитання депутатів, «що Ви з цим… (тим та іншим) збираєтеся робити?» у Шмигаля відповідь одна й загальна: «Будемо вивчати».

Феєрично, по-старому, в кращих традиціях сценічного образу прототипа преЗедента Голобородька пролунав виступ Зеленського: емоційно про насущне, наболіле, проблемне, важливе, достойне, неможливо можливе, нагальне… (далі продовжуйте самі). Цілковите дежавю з інтерв’ю Теслі восени минулого року. Саме тоді преЗедент визнав, що серед депутатів «Слуги народу» є такі, що «довго думають». Саме тоді він пообіцяв до 1 січня змінити уряд, якщо той працюватиме погано. Але перше січня він трохи сплутав з першим березня.

Можна по-різному сприймати виступ Гончаренка з ЄС (двічі виступав), але він таки був правий. Голобородько із Зеленського так нікуди і не подівся. Як у тому прислів’ї. Ну ви в курсі.

Думав не матиму підстав для такого об’єктивного аналізу, але усі мої сподівання новий прем’єр на старті розвіяв. Якось так.

Ну і вишенька на торті: новий Кабмін голосуватимуть пакетом. Правда ще не всіх міністрів набрали. Кажуть, що ніхто не хоче ... Занавєс 😎

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Валерій Клочок,Володимир Зеленський,Денис Шмыгаль
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.