Реформування СБУ набирає обертів

04 березня 2020, 17:54
Власник сторінки
менеджер
0
133
Реформування СБУ набирає обертів

Світ змінюється. Тож закликаю змінюватись і вас. Іншого шляху в нас з вами немає

Голова Служби безпеки України Іван Баканов зазначив, що новий законопроект "Про СБУ" передбачає збільшення заробітних плат для працівників СБУ.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

"Новий Закон про СБУ - це і про якісно інший рівень оплати праці. Зарплати співробітників СБУ будуть дійсно вище. Але і рівень відповідальності підвищиться. Це я вам обіцяю ", - зазначив глава Служби.

Баканов звернув увагу на необхідність поліпшити оперативну роботу і недопущення будь-яких зловживань і правопорушень з боку співробітників спецслужби.

Крім того, Баканов зазначив: “Ми підготували новий проєкт Закону “Про СБУ”. Наразі документ знаходиться в Офісі Президента. І задасть вектор перезапуску роботи Служби. Це фундамент, на якому зводиться будівля оновленої СБУ. Мова йде про зміну підходів у роботі – від реактивного до проактивного.

Служба має зосередитись на нейтралізації загроз, а не боротися з їхніми наслідками”

“Новий Закон про СБУ – це і про якісно інший рівень оплати праці. Зарплати співробітників СБУ будуть дійсно вищі. Але й рівень відповідальності підвищиться. Це я вам обіцяю”

“Світ змінюється. Тож закликаю змінюватись і вас. Іншого шляху в нас з вами немає”.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,СБУ,закон,реформа
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.